CS:GO

V Bratislavě Apeks se SINNERS plní role favoritů. Dnes si to před publikem NTC arény rozdají o titul

V Bratislavě Apeks se SINNERS plní role favoritů. Dnes si to před publikem NTC arény rozdají o titul
3. 4. 2022
  |  

Takřka bez překvapení. SINNERS s Apeks na bratislavském Tipsport CS:GO Cupu plní roli favoritů a už dnes večer je bude čekat finále. O bronz si zahrají eSuba a ENTERPRISE.

Diváci už od včerejších semifinálových zápasů mohou být přítomni závěrečným bojům úvodní letošní série kvalifikace na MČR 2022. V boji o celkový prizepool 1 000 000 korun, přičemž vítěz bere polovinu, už zůstávají SINNERS a Apeks, kteří si to poprvé rozdají v offline bitvě.

Nejprve však nedělní program odstartuje soubojem o bronz, ve kterém se utkají poražení semifinalisté, týmy eSuba a ENTERPRISE. Ani jeden nepředvedl zdaleka vyrovnaný výkon vůči svým semifinálovým soupeřům a tak bude zajímavé sledovat, jak bude vypadat jejich poslední bitva. Pikantním zůstává také fakt, že oba týmy čeká vzájemný souboj hned v prvním kole Sazka eLEAGUE další víkend.

Po zápase o bronz, který startuje ve 14:30, dojde na velkolepé finále, v němž dostanou SINNERS možnost před domácím publikem překonat TOP 30 tým světového žebříčku. Půjde o vůbec první vzájemný duel STYKOva zahraničního celku s českou CS:GO jedničkou. 



Zdroj úvodní fotografie: SINNERS_Esports

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport