CS:GO

Uzavřená kvalifikace Tipsport CS:GO Bratislava jde do finále. Překvapí eEriness i ENTERPRISE?

Uzavřená kvalifikace Tipsport CS:GO Bratislava jde do finále. Překvapí eEriness i ENTERPRISE?
7. 5. 2023
  |  

Turnajová série Tipsport CS:GO Bratislava 2023 jde do finálového klání uzavřené kvalifikace. V ní se utkají ANDROMEDA s Team UNiTY a ENTERPRISE s eEriness. Vítězové postupují do skupinové fáze turnaj, poražení končí.

Mezi domácími týmy zuří poslední hodiny boj o postup do základní skupiny Tipsport CS:GO Bratislava 2023. Prvními poraženými a eliminovanými z uzavřené kvalifikace byli SINNERS Academy a BRUTE, naopak postup si zajistily nejrychlejší možnou cestou týmy Entropiq Future a hlavní sekce Entropiq.

Dnes budou o další dva sloty hrát další dva týmy. Mezi nimi jsou ANDROMEDA a Team UNiTY, kteří od 13:00 rozehrají svůj rozhodující duel o místenku do další fáze turnaje. Od 16:00 pak se stejným cílem do hry nastoupí ENTERPISE a eEriness.

Papírovým favoritem z dvojice ANDROMEDA a Team UNiTY je bezpochyby druhý jmenovaný tým, nicméně ani první z dvojice se neprezentoval vůbec špatným dojmem a série tak může nabídnout velmi vyrovnanou podívanou běžící na 3 mapy. Vzhledem k papírovým předpokladům a ambicím by však měl být postup a zisk účasti v základní skupině jasným cílem UNiTY.

Ze druhého zápasu vyčnívá jako možný papírový favorit tým ENTERPRISE, nicméně jeho výsledky v posledních dnech nejsou vůbec přesvědčivé a herní forma je hluboce za očekáváním. eEriness naopak nemají co ztratit a aktivní hrou se snaží uspět. 

Také v jejich případě se však čekalo, že postoupí přes Winners Match skupiny "A", kde je však šokovali Entropiq Future. Pokud se nepodaří postoupí ENTERPRISE, bude to velký problém pro celou sestavu. Přímý přenos zápasů je možné sledovat od oběda na Twitch kanále PLAYzoneCZ.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.