CS2

Úřadující mistr ČR přichází s další změnou sestavy, T4gg3Da nahrazuje manguss

Úřadující mistr ČR přichází s další změnou sestavy, T4gg3Da nahrazuje manguss
13. 2. 2024
  |  

Sampi se před sezonou 2024 museli vyrovnat s transferem star playera MATYSe, jehož díru v týmu zalepil ostřílený ZEDKO. Ještě před startem domácích turnajů ale přichází organizace Jakuba Jankta s další změnou. V týmu si letos podle všeho zahraje pouze trojice Slováků, jelikož místo T4gg3Da zaujme někdejší hráč Enterprise manguss.

V kádru mistra ČR tak v roce 2024 zůstává pouze jediný zástupce někdejší éry milionových kluků. Kolem sAvany se v posledních měsích protočili hráči na všech  pozicích. Zatím poslední změnou je odchod Michala "T4gg3D" Vrzala. Jeho místo v týmu téměř okažitě zaplnil někdejší hráč týmů jako Dark Tigers, Universe nebo Fury Esport - Robert "manguss" Kasper. 

Nejdelší čas strávil dvaadvacetiletý rifler v ENTERPRISE. Během svého tříletého angažmá byl u zlata ze Sazka eLEAGUE v roce 2022, u vítězství Y-Games PRO Series 2021 i 10. sezony Tipsport COOL Ligy.

Teď přichází do organizace, která se v posledních měsících dostala do hledáčku mnoha fanoušků. S titulem mistra ČR se pojí i obrovské očekávání vstříc nové sezoně, které navíc manguss podpořil svým vyjádřením po konci v EP, kdy doufal v postup se svým dalším angažmá. Tehdy zmínil, že jeho vysněným cílem je postup na čínský Major v Šanhaji.

Zdroj úvodní fotky: X @teamsampi

Author photo
Jakub "Koty" Kotajny Student žurnalistiky na FSV UK, který se vydal na dráhu tuzemského Counter-Strike komentátora a redaktora.