CS:GO

Unikát domácí scény! V Entropiq Prague pokračuje celá soupiska i přes neúspěchy

Unikát domácí scény! V Entropiq Prague pokračuje celá soupiska i přes neúspěchy
10. 1. 2022
  |  

Entropiq Prague uvidíme v jarní části sezony roku 2022 ve stejném složení jako v roce minulém. Organizace se rozhodla prodloužit kompletní soupisku.

Česká organizace Entropiq na sociálních sítích potvrdila spekulovanou informaci po pokračování kompletně celého rosteru Entropiq Prague i v roce 2022. Stalo se tak i přesto, že druhá polovina loňského roku sestavě absolutně nevyšla.

Všechno v roce 2021 odstartovala výměna Lukáše "capseN" Koláčného za Simona "KWERTZZ" Horáka. V podzimních turnajích Entropiq Prague nedokázali najít potřebný drive a následoval neúspěch za neúspěchem. Po nečekané prohře ve finále 1. COOL League Season 10 (1:3) následovalo 5. místo na Majstrovstvá SR 2021 a bez medaile skončil celek také na Sazka eLEAGUE Finals (4. místo).  Sezonu celek zakončil na 5. - 6. místě na Vodafone Mistrovství ČR 2021 a následným 7. - 8. místem z ESEA Season 39: Advanced Division - Europe.

Nyní dostává celek opětovnou další šanci uspět. Delší časový úsek nabídne týmu možnost využít sehranost posílou o nově získané zkušenosti v cestě za úspěchy, které jsou v tak ambiciózní organizaci nezbytnou nutností. Čekání na titul v Entropiq (Prague) probíhá už od července 2021, kdy tým ovládl Polish Esport Cup Summer 2021: Season 2.

Sestava Entropiq Prague:
  • Simon "KWERTZZ" Horák
  • Filip "AJTT" Dolenský
  • Jan "HONES" Urválek
  • Josef "MoriiSko" Maurenc
  • Michal "leckr" Kadlíček

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.