CS:GO
League of Legends

UniCup Prestige & Classic League pokračoval druhým týdnem. Jak si týmy vedou?

UniCup Prestige & Classic League pokračoval druhým týdnem. Jak si týmy vedou?
5. 11. 2021
  |  

Organizátor turnajů a dalších mediálních aktivit v esportu LanCraft pokračuje ve svých slovenských vysokoškolských aktivitách. Jak si vedou týmy v UniCup ligách?

UniCup Prestige League

League of Legends

Do hry se nám ve druhém týdnu dostaly obě mladé pušky elity - TRUNIty Force a UMB E-sport. Bohužel ani jeden z celků nedokázal ve svém zápase uspět, oba celky se tak musely smířit se vstupem do soutěže, který skončil porážkou. Radosti se naopak dočkali hráči EUBA Esport, kteří po výhře nad UKF E-sports zaujali první místo v tabulce skupiny B.

Ptáte se proč chybí týmy Esport STUBA a Comenius esport? Oba univerzitní celky měly tento týden volno.

CS:GO

Na vítězné vlně z minulého týdne pokračovaly týmy z UK, UCM a TUKE, kterým se podařilo připsat už druhou výhru v letošním ročníku UniCupu. Svou premiérovou výhru si připsali i hráči Esport UJPŠ. Na dně tabulky se nám bohužel ocitla Esport STUBA, jejíž hráči si na svoji první výhru ještě budou muset počkat.

UniCup Classic League

League of Legends

Zajímavé zápasy nás čekaly také v Classic League. V ní se nejlépe dařilo týmům ze STU, když se všem hráčům z této univerzity podařilo vyhrát. Na druhé straně týmům z UCM se tento týden vůbec nedařilo, když si výhru připsal jen jeden z nich.

Z vítězství se však mohli těšit i TUKE, EUBA, UNIZA, UNIBA či UKF.

CS:GO

V Classic League v CS:GO zatím dominují UCM TEDI Bears Echo a Comenius esport B, kteří mají po 2 zápasech čisté skóre 4:0.

Na vítězné vlně se ve druhém týdnu nesly týmy z TUKE, když se podařilo vyhrát všem týmům z této univerzity až na Esport TUKE Talent.

Své první vítězství si odnesl také tým UNIZA MenzaAbusers po výhře nad Esport UPJŠ C.

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport