CS:GO
League of Legends

UniCup: Jak si vedou týmy po 4. týdnu?

UniCup: Jak si vedou týmy po 4. týdnu?
18. 11. 2021
  |  

Slovenský UniCup pro vysoké školy má za sebou 4. týden. Jak si jednotlivé týmy vedou?

UniCup Prestige League

LoL

V prvním zápase skupiny A proti sobě nastoupili zatím dominantní hráči ESTUBA proti hráčům z TRUNI. Podle očekávání ESTUBA jednoznačně zdolala svého soupeře výsledkem 2:0. Ve druhém zápase jsme viděli souboj týmů UPJŠ a TUKE. Po třízápasovém dramatu vzešli úspěšněji z tohoto souboje hráči z UPJŠ.

Skupina B nám začala očekávaným zápasem mezi UCM a UK. Z třízápasové bitvy vzešli vítězně hráči Univerzity Komenského. Ve vítězném tažení pokračují i hráči z EUBA. Tým z UMB porazili jasně 2:0 a v posledním týdnu zabojují proti UK o konečné první místo ve skupině. Ve skupině B je máme tak o postupu rozhodnuto. EUBA a UK příští týden zabojují o první místo a UCM budou s jistotou třetí.

CS:GO

Hrací týden nám v CS:GO otevřel zápas mezi univerzitami UNIZA a TUKE. Zápas byl velmi vyrovnaný a nakonec si oba týmy ze zápasu odnesli po jedné mapě. Tento týden nezaváhali ani studenti z UCM. Z UPJŠ si jednoznačně porazili 2:0 na mapy.
UKF se i přes minulý prohře podařilo v tomto týdnu zdolat tým ESTUBA 2:0. ESTUBA bohužel zůstává i po tomto týdnu na spodku tabulky, dosud bez výhry. O první prohru loňských vítězů z UK se postarali hráči týmu EUBA. Přestože UK byly v zápase favoritem, EUBA se soupeře nezalekla a porazila ho 2:0.

UniCup Classic League

LoL

O první překvapení v Classic League se nám tento týden postarali hráči UCM TEDI Bears Jota, kterým se podařilo porazit dosud neporažené UNIZA Herolds.
Ve své neporazitelnosti však nadále pokračují týmy EUBA Esport Blue, ESTUBA Bullyverse a ESTUBA Fractal, které ještě neprohrály ani jednu mapu.

Dařilo se také týmům z UKF. Oba týmy z univerzity v Nitře si připsaly na své konto tento týden výhru.

CS:GO

Tento týden se v CS:GO nesl ve znamení "2:0" výsledků, jelikož jsme neviděli ani jednu remízu. Všem celkem z trnavské UCM se podařilo tento týden vyhrát a připsat si důležité body do tabulky.

ESTUBA Wolfs a také Comenius esport B také získaly cenné body, díky nimž se přibližují k postupu do play-off z 1. míst ve svých skupinách. Před námi jsou ještě dva týdny a máme se na co těšit, protože v některých skupinách je boj o první místo velmi vyrovnaný.

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport