League of Legends

Týmy Cryptova a Dark Tigers potvrdily rostery. Hitpoint Masters startuje dnes večer

Týmy Cryptova a Dark Tigers potvrdily rostery. Hitpoint Masters startuje dnes večer
17. 1. 2022
  |  

Hitpoint Masters 2022 klepe na dveře a první zápasy nás čekají již dnes večer. Jak vypadají poslední oficiálně uzavřené soupisky a kdo večer proti komu nastoupí?

Jedněmi z posledních, kteřích oficiální mediálně nepředstavily své soupisky, byly organizace Dark Tigers a Cryptova. Obě tak učinily v druhé polovině víkendu. Zatímco za ostravskou organizaci nastoupí čistě česko-slovenská sestava, Dark Tigers vytahují do boje také zahraniční hráče.

Za Cryptovu uvidíme v letošním splitu navrátilce na support roli, slovenského veterána Milana "SeMike" Vavra. Ten bude na bot lane působit s Lukášem "Esko" Endlem. Mid lanerem bude Benedikt "Benda" Chmelík, bývalý hráč eSuby Alex "Sacrifice" Zach se postaví do jungle a na TOP přichází bývalý hráč Inside Games, eSuba Academy nebo BRUTE Viktor "Emperor" Liptai.
Svoji soupisku v neděli představila také organizac Dark Tigers, za kterou do boje o League of Legends Evropu nastoupí české duo na bot lane Daniel "Promise" Kovařík a David "Dejvos" Válek, TOP obstará dánský hráč Lukas Borg Hyllested s přezdívkou Champen. Junglera a Mid lanera našli Dark Tigers v Nizozemsku, odkud přivedli duo Jordi "Flawed" Bust & Max "sumi" de Beer.

Program prvního kola Hitpoint Masters:

  • Dark Tigers vs. BRUTE
  • Inside Games vs. Entropiq
  • eSuba vs. SINNERS
  • Cryptova vs. Dynamo Eclot

Zápasy začínají úderem 18. hodiny večer a jejich přímý přenos můžete sledovat na Twitch kanále Hitpointu.



Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport