CS:GO

Tipovačka redakce: Pojede do Bratislavy stejná čtveřice jako do Prahy?

Tipovačka redakce: Pojede do Bratislavy stejná čtveřice jako do Prahy?
11. 5. 2023
  |  

Skupinová fáze turnaje Tipsport CS:GO Bratislava 2023 je tady. Jak redaktoři Sazka Esport tipují vývoj skupinové fáze, která startuje v pátek po obědě? Všechny postupující do Bratislavy na finálová klání poznáme v neděli.

Redaktoři Sazka Esport, kteří se věnují hře CS:GO, přidali své postřehy a tipy na postupující týmy ze základních skupin Tipsport CS:GO Bratislava 2023. Koho vidí jako favority nebo kdo by mohl překvapit?


David Hendrich, šéfredaktor Sazka Esport
  • Tip na postupující do TOP 4: Dynamo Eclot, Sampi, SINNERS, Cryptova

"Ve skupině A věřím jednoznačně v postup DNE a Sampi. Dynamo potvrdí roli jednoho z hlavních favoritů a Sampi po dobrých výsledcích v evropě nezaváhají s dalšími soupeři ve skupině. Skupina B bude vyrovnanější, ale vsadil bych na SINNERS a Cryptovu. Cryptova hraje v poslední době v dobré formě, což předvedla jak na turnaji v Praze, tak momentálně v EPL Division 2. Společně s ostravskou organizací by měli postoupit SINNERS. Smutnými poraženými budou Entropiq.


Jakub Kotajny, redaktor Sazka Esport
  • Tip na postupující do TOP 4: Dynamo Eclot, Sampi, SINNERS, Cryptova

"Myslím si, že do Bratislavy poputují opět týmy, které byly i na zastávce v Praze. Ve skupině A by Dynamo Eclot mělo potvrdit roli TOP 2 týmu u nás, Sampi mají v posledních týdnech skvělou fazonu. Ve skupině B sice může dojít k překvapení, ale věřím Sinners s Cryptovou, že si svá utkání pohlídají, zejména proti Entropiqu."


Vojtěch Pres, redaktor Sazka Esport
  • Tip na postupující do TOP 4: Sampi, Entropiq Future, Cryptova, Entropiq

"Osobně si nejsem jistý, zda uvidíme v Bratislavě stejnou čtveřici, která byla i na pražské zastávce. Kdybych chtěl věřit v divoký upset, tak řeknu, že postoupí oba celky Entropiq, byť hrají v rozdílných sestavách než obvykle. Pokud bych však měl tipovat ve skupině "A", tak bych viděl jako favorita na postup Dynamo Eclot a Sampi, ale pouze za předpokladu, že předvedou to, co ukazují v Evropě, ale na domácí scéně jim to nejde. Naopak ENTERPRISE vidím s minimálními šancemi na postup a spíše se zřejmě rozhodne mezi Sampi a Entropiq Future. V béčku se těším na úvodní duel Cryptova vs. Entropiq, který může dost napovědět a nedivil bych se, kdyby rematch tohoto duelu byl i soubojem v decider match. Pokud to otočím, tak nepostup SINNERS by bylo fatální selhání."


Přímé přenosy zápasů můžete sledovat už zítra od oběda na Twitch kanále PLAYzoneCZ. Dnes jsme také publikovali přehledné preview k úvodním bojům ve skupinách.

 


Zdroj úvodní fotografie: Facebook @Sampi

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.