CS:GO

Team UNiTY zvažuje zásah do sestavy. Rýsuje se příchod leviho

Team UNiTY zvažuje zásah do sestavy. Rýsuje se příchod leviho
8. 3. 2023
  |  

Podle informací redakce Sazka Esport zvažuje organizace UNiTY zásah do CS:GO sestavy. Šanci by mohl dostat český hráč Lukáš "levi" Bouřa, který je aktuálně free agent.

Před několika dny přišla redakce Sazka Esport s informacemi o konci angažmá a smlouvy mezi Lukášem "levi" Bouřou a organizací eSubou, kterou reprezentoval v posledním roce a došel s ní k několik 2. místům. "Ano, je pravda, že mi v únoru skončila smlouva v eSubě, dívám se po dalších možnostech a jsem motivovaný opět dosáhnout úspěchů, jako se to dařilo na podzim," uvedl tehdy pro Sazka Esport. 

Nyní se jeví další zajímavá možnost s přestupem do ambiciózního týmu, kterým je Team UNiTY. Právě celek, který vzniká během posledních měsíců spojením organizací Dark Tigers a DGG Esports, se v první části sezony natrápil a možná změny by mohly být vykoupením CS:GO sekce.

Podle informací Sazka Esport, které zatím nikdo ze samotné organizace Team UNiTY nepotvrdil, by to měl být právě Lukáš "levi" Bouřa, na něhož by mohlo vedení ukázat. Vypadá to však, že se jedná o jednu ze zvažovaných variant.

Nicméně po zveřejnění angažování trenéra Jozefa "d0di" Kisse dost možná dojde k dalšímu řezu do sestavy, která je aktuálně poskládána spíše ze zkušenějších hráčů, a možná by se měl Team UNiTY částečně vrátit k angažování několika mladíků s vidinou dalšího vychování a prodeje. 

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.