CS:GO

Team UNiTY potvrzuje změny v sestavě. Kdo nastoupí do dalších kvalifikací Tipsport CS:GO Praha I.?

Team UNiTY potvrzuje změny v sestavě. Kdo nastoupí do dalších kvalifikací Tipsport CS:GO Praha I.?
10. 3. 2023
  |  

Slovenská esportová organizace s názvem Team UNiTY potvrdila změny v CS:GO sestavě pro další kvalifikace na Tipsport CS:GO Praha I. Podaří se tentokrát uspět?

Na Twitter účtu UNITY ESPORTS, kde vystupuje slovenská organizace, která vznikla spojením Dark Tigers a DGG Esports, se objevila informace o změnách v CS:GO sestavě, které se promítnou hned do víkendových kvalifikací na Tipsport CS:GO Praha I.

"Zajtrajšiu kvalifikáciu do Tipsport CS:GO Praha, budeme hrať v pozmenenej zostave. Držte palce," stojí ve vyjádření samotné organizace, jejíž CS:GO sestavě se začátek roku příliš nepovedl. Nejen, že se tým nedokázal probojovat do play-off ESEA Main, ale ze dvou otevřených kvalifikací ještě nedokázal postoupit do Tipsport CS:GO Praha Closed Qualifier.

Vedení se tak logicky rozhodlo sáhnout po změně, kdy se do sestavy podíváš Lukáš "levi" Bouřa, který už není nikde smluvně vázán a je tak free agentem. Sestavu, kterou nyní tvoří zmíněný bývalý hráč eSuby, Dominik "NIO" Maxian, Lukáš "luko" Hrabčík doplňuje ještě dvojice hráčů: luke & NITRO.

Vášně však budí jméno zmíněného Lukáš "levi" Bouři, který se již kvalifikoval do uzavřené kvalifikace při první příležitosti. Podle všeho však při opuštění původního celku může nastoupit. Jinak je však jasné, že v sestavě pro kvalifikační boje neuvidíme veterány jako Ľuboš "HenkkyG" Ilko, Petra "jaro" Raucha a Martina "creZe" Bagalu.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.