CS:GO

Team Moops se vrací do hry se zajímavou CS:GO sestavou, nechybí fraged, uZman nebo bery

Team Moops se vrací do hry se zajímavou CS:GO sestavou, nechybí fraged, uZman nebo bery
17. 7. 2021
  |  

Hrající majitel organizace Moop Václav "rpg" Vlach oznámil v noci novou soupisku organizace pro zbytek roku 2021 a deklaruje, že povídání bylo dost a nyní tým čeká tvrdá práce.

Okolo sestav organizace Moops bylo vždy relativně rušno a zřejmě tomu nebude jinak ani nyní. Tým se rozhodl angažovat několik zajímavých jmen z profesionálních organizací a "dokázat, že tým nepatří do starého železa," jak uvádí na svých sociálních sítích.

Zvučným jménem v sestavě je zejména Martin "beryP" Beránek, který doposud působil v sestavě Sampi, ale po 1. splitu Sazka eLEAGUE byl vyřazen mimo aktivní sestavu.
Podobný osud měl také Dominik "fraged" Hertz, který ale skončil právě v Sampi už před delší dobou a s Moops pracoval.

Do neznámého neskáče ani Matúš "uZman" Rechtorovič. Slovenského hráče jsme již v minulosti v Moops viděli a aklimatizace do nové sestavy tak nebude žádným problémem, stejně jako pro předposledního hráče sestavy, Tomáše "f0rteex" Tvrze.

Sestavu uzavírá zmíněný majitel a kapitán Václav "rpg" Vlach. Nyní se už můžeme jen nechat přesvědčit na serverech v kvalifikacích a soutěžích, jak si sestava sedne a co ještě dokonce roku dokáže. 

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport