CS:GO

Supertým nechtěných? Kam zamíří tým okolo zur1se a Adejise?

Supertým nechtěných? Kam zamíří tým okolo zur1se a Adejise?
18. 8. 2022
  |  

Vypadá to, že vzniká další tým, který je schopný konkurovat domácí špičce. Nová sestava hráčů bez angažmá už má za sebou první dílčí úspěch. Kdo si ale tým vezme pod svá křídla?

Adejis, zur1s, Darber, twist a KWERTZZ se po letní pauze ocitli bez angažmá. O hráče nebyl zájem napříč domácí špičkou, ale společně nyní utvořili velmi zajímavý tým, který se navíc okamžitě zapojil do rozběhnuté sezony.

Všichni hráči nové sestavy mají jedno společné, a to že se opakovaně nachází bez angažmá, přestože o jejich herních kvalitách není pochyb. Adejis byl letos vykoupen z pozice náhradníka v ENTERPRISE, odkud zamířil do Sampi. Na konci června už však pro něj v ambiciózním týmu nebylo místo.

Po akvizici nové hvězdné sestavy Sampi byli bez týmu zur1s, Darber a twist. Ačkoliv si zur1s brzy našel místo v eSubě a twist posílil Entropiq, ani tato angažmá neměla dlouhého trvání a po třech měsících se oba dva poohlíželi po novém týmu. Simon "KWERTZZ" Horák měl za sebou delší působení v Entropiq, ale v průběhu května zamířil na lavičku a dostal povolení si hledat nové angažmá.
Vzhledem k minulosti a statutu jednotlivých hráčů lze předpokládat, že tým budou zajímat pouze nabídky z organizací, které mohou nabídnout dostatečně kvalitní zázemí. Nad budoucností tohoto celku sice zatím visí otazník, ale již brzy by mohlo být jasněji. Dle zákulisních informací by totiž tým měl zamířit pod zcela novou cílevědomou organizaci. Tyto zprávy podporuje i nedávné vyjádření zur1se na svém Instagramu, ve kterém se podělil o svou tužbu, že bude mít brzy možnost představit zcela nový projekt.

Nová pětice se pod názvem shondo představila na 2. kvalifikaci Tipsport CS:GO Praha, ve které si došla pro postup díky výhrám nad SINNERS Academy, eSuba Youngsters a 1dayHeroes. Adejis a spol. odehráli také nedávnou kvalifikaci na RMR, kde skončili ve třetím kole.

Zdroj úvodní fotografie: eSuba


Author photo
Prokop "Hippowan" Sojka