FIFA

Stylově a s velkými ohlasy na západ! FIFA sekce Baníku oznámila angažmá Dalase

Stylově a s velkými ohlasy na západ! FIFA sekce Baníku oznámila angažmá Dalase
24. 8. 2021
  |  

Pochází z regionu, hrál dříve za FC Baník Ostrava, přesouvá se z Teplic a navíc má příznačkou přezdívku Dalas. Jinak, než po vzoru divokého zápasu, ani oznámení proběhnout nemohlo.

Martin "Dalas" Vujtík před několika týdny opustil výběr prvoligových Teplic ve FIFĚ, aby se vydal vstříc nové výzvě i přesto, že během jara ještě přemýšlel o konci kariéry profesionálního hráče. Na západě Čech dostal možnost se ukázat na vysoké úrovni domácí FIFA scény a důvěru splácel kvalitními výkony. Nyní si ale řekl o přestup a dostal jej do ostravského Baníku.
Během krátkého času a několika posledních hodin jde o další velké změny na domácí FIFA scéně. eSport FC Baník Ostrava se netají, stejně jako samotný fotbalový klub, velkými ambicemi a zároveň kladením důrazu na region. Když byla možnost získat do svých řad rodilého hráče z oblasti, který navíc prošel i místním fotbalem, zřejmě nebylo co řešit.

Celé oznámení také přišlo opravu ve stylu. A ten bavil také lidi, kteří z esportem nemají mnohé společné, soudě podle reakcí na fotbalové stránce Baníku Ostrava.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.