CS:GO

Striker vstupuje do Síně slávy česko-slovenského esportu

Striker vstupuje do Síně slávy česko-slovenského esportu
28. 11. 2021
  |  

Bývalý hráč, analytik a v současné době šéfredaktor světového portálu HLTV.org Milan "Striker" Švejda vstoupil do Síně slávy česko-slovenského esportu.

Každoročně Česká asociace esportu společně s dalšími tuzemskými subjekty vyhlašuje nové členy Síně slávy česko-slovenského esportu, kteří se zapříčinili o jeho rozvoj nebo získali významné úspěchy na mezinárodní scéně.

Letos do společnosti lidí jako CzechCloud, Herdyn nebo HakkiJunior vstoupil bývalý tuzemský hráč Counter-Strike, analytik a expert během vysílání a v neposlední řadě také redaktor, který od letoška vede z pozice šéfredaktora renomovaný světový portál HLTV.

Striker byl jmenován novým členem během vysílání CS:GO Vodafone MČR 2021 v Brně. Následně už zamířil na vídeňské letiště, odkud cestuje na závěr BLAST Premier Fall Final do Dánska.

"Dnes je šílený den a ještě zdaleka nekončí. Byl jsem uveden do Síně slávy esportů @PLAYzonecz na Mistrovství ČR a nyní jsem ve Vídni připraven nastoupit do letadla do Kodaně," uvedl na svém Twitter účtu.

Gratulujeme a držíme palce v další práci.

Zdroj úvodní fotografie: Twitter / StrikerHLTVorg

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.