MADMONQ s dalším skvělým kouskem. Sterakdaryho knihu četl na Twitch kanále herec Martin Stránský

MADMONQ s dalším skvělým kouskem. Sterakdaryho knihu četl na Twitch kanále herec Martin Stránský
11. 5. 2021
  |  

ČETBA PRO ČET. Tak zněl oficiální název "eventu" od MADMONQu, během kterého český herec Stránský četl z nové knížky od streamera Sterakdaryho.

Kniha se svého křtu dočká za pár týdnů a již nyní je možné ji objednávat. Jde tedy o další zajímavý marketingový prostor a tah, stejně jako propojení influencerů a lidí z herní scény s kulturou.  

Česká společnost MADMONQ je podobnými "kousky" známá. Není tomu tak dávno, co se desítky tisíc diváků bavilo na "Twitch párty" nebo rozhodovalo o vycházející hvězdě československé streamerské scény. Popularitě se dočkalo i předčítání z nové knihy, které sledovaly tisíce diváků.



Oficiální vydání knihy je naplánováno na 24. května 2021. Očekávaný den se tak blíží a fanoušci českého streamera a YouTube, stejně jako vášniví čtenáři, si knihu Arila: Stříbrné Město mohou již nyní předobjednat.

"Svět Aldolonu před tisíci lety postihla zničující událost, když se realita roztříštila na stovky a tisíce malých bublin světů. Národ Nurů už po staletí skáče z jednoho takového světa na druhý a hledá potravu, nerosty, ale také nový domov. Musí být neustále v pohybu, protože je pronásleduje šílená bohyně, která touží po jediném – zničit je," zní část z informací o knize, které jsou dostupné na oficiální webové stránce sterakdary.eu/Arila.



Obecně se ví, že se zájem managementu MADMONQ je aktuálně v pokračování expanze s produktem na světový trh, což podtrhuje i partnerství s organizátorem CS:GO turnajů BLAST. Nicméně je sympatické sledovat, že na domácí scénu se stále nezapomíná. Pro tuzemského fanouška může být tento počin a propojení známého herce s prostředím "gamingu" dalším sympatickým krokem, jak tuto oblast přivést k dalším divákům.



Zdroj úvodní fotografie: twitch.tv/madmonq
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.