CS:GO

Stinx končí v NARCIS. „Ve hře jsou další nabídky a chci víc trénovat,“ uvedl

Stinx končí v NARCIS. „Ve hře jsou další nabídky a chci víc trénovat,“ uvedl
11. 4. 2022
  |  

Team NARCIS přichází o jednoho z hráčů CS:GO sestavy. Navíc jen pár dní poté, co se celku povedlo úspěšně kvalifikovat do Y-GAMES PRO Series.

Zkušený domácí hráč Matěj "stinx" Štorek skončil v organizaci Team NARCIS, respektive její CS:GO sekci po vzájemné domluvě s managementem. Tedy bez zbytečných rozbrojů, přestřelek na sociálních sítích, či jiných intrik, ostatně tak to uvádí i samotná organizace.

„Dnešním dnem opouští naši sestavu Matěj "stinx" Štorek, profesionál v každé situaci, ale i kamarád. Jeho působení končí po vzájemné dohodě s vedením. Děkujeme a GL v dalším působišti,“ stojí na Facebook stránce NARCIS. Stinx se s týmem dokázal prosadit a uspět naposledy v kvalifikaci na Y-GAMES PRO Series, kde bude organizace bojovat se zahraničními i tuzemskými celky o zajímavý prizepool.

Samotný hráč se k celé věci vyjádřil následovně: „Po kvalifikování do Y-GAMES PRO SERIES, jsem se rozhodl s kluky nepokračovat, ve hře jsou další nabídky a chtěl bych věnovat o hodně více času trénování a hraní než jsme měli v aktuální sestavě. Klukům přeji hodně štěstí!“ 

Nezbývá než zůstat zvědavý, kam kroky stinxe povedou a jaká bude v NARCIS náhrada. Organizace dost možná bude zkoušet středeční kvalfikaci do Sazka eLEAGUE a tudíž musí být v plné polní. Konec konců samotný stinx již figuruje na soupisce týmu Orde Samurai.



Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.