League of Legends

Sterak přejel Freeze, Xnapy v prvním týdnu Streamers Clashe nevyhrál

Sterak přejel Freeze, Xnapy v prvním týdnu Streamers Clashe nevyhrál
6. 5. 2024
  |  

Turnaj streamerů a osobností české a slovenské gamingové scény v League of Legends o 500 000,- korun odstartoval prvním týdnem, který zřetelně ukázal rozložení sil v nadraftovaných týmech. Ve druhém týdnu týmy zabojují o udržení šance na postup.

Po nadraftění týmů složených z influencerů i menších streamerů a prvních týdnech scrimů bylo rozložení sil poměrně jasné. RobDiesALot díky draftu Mortscheho a Sgooba okamžitě vstoupil do skupiny favoritů, stejně silný se jeví i Sterakům tým s třetiligovými hráči. Naopak Xnapyho či Koki čekají těžké úkoly při zlepšování spoluhráčů.

V prvních duelech se tak přesně tyto předpoklady potvrdily. Sterak i Rob vedou se dvěma výhrami, po jedné výhře se pak ve středu tabulky řadí Freeze, Herdyn, Spajkk a Necrit. Celky Xnapyho a Koki nebyly v úvodním týdnu úspěšné.
Pořadí Streamers Clash po prvním týdnu | Zdroj: Streamersclash.cz

Oba týmy tak čekají zápas o udržení naděje, včetně toho vzájemného, který se odehraje ve čtvrtek od 18 hodin. Ve středu se můžeme rovněž v 18 hodin těšit na duel o první místo mezi Robem a Sterakem. Klíčové duely přijdou pro celek Freeze, který si potřebuje spravit náladu po výprasku od Steraka. V rekodním zápase Clashe totiž jeho tým neurval jediný kill.

Jak se týmům bude dařit sledujte u jednotlivých účastníků nebo na Twitchi Hitpointu, který zápasy přináší v oficiálním vysílání s komentátory každou středu a čtvrtek.


Zdroj úvodní fotografie: Streamers Clash

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport