CS:GO

Speciální rozstřel před první zastávkou MČR v roce 2023. Jak bude vypadat?

Speciální rozstřel před první zastávkou MČR v roce 2023. Jak bude vypadat?
2. 3. 2023
  |  

PLAYzone v týdnu představila formát Tipsport CS:GO MČR 2023, během které se bude opět rozdávat zajímavý prizepool i sloty do evropských turnajů ESL. Jak bude vypadat první zastávka celé akce?

Během dalších dní 8 pozvaných týmů rozehraje rozstřel před nadcházející zastávkou Tipsport CS:GO Praha I. Na základě něj se určí pořadí pro první letošní akci (na dalších zastávkách už se bude seeding dělat dle MČR bodů). 

Princip a důvod této aktivity je jednoduchý. Týmy jsou rozděleny do dvou skupiny a každý s každým odehrají BO1, přičemž dva nejlepší celky ze skupin zamíří do hlavní části Tipsport CS:GO Praha I. Horší ze čtveřic zamíří do closed kvalifikace turnaje. 

V jedné skupině uvidíme SINNERS, ENTERPRISE, Cryptovu a UNIVERSE, v té druhé pak týmy jako eSuba, Dynamo Eclot, Entropiq a Sampi. Na některé ze zajímavých předních domácích týmů tak bude čekat "pouze" closed kvalifikace.

Zajímavé je také jedna z favorizovaných sestav. SINNERS vytahují "eso" z rukávu v podobě dalšího hráče academy celku, kterým by měl být Roman "dreez" Čomor. Podle všeho jde o dalšího zkoušeného hráče v rámci trialů náhrady za Zera. 

Zápasy celků není možné sledovat na žádném oficiálním kanále, ale pouze na streamech jednotlivých celků, pokud si budou zápasy vysílat.

Zdroj úvodní fotografie: Jan Hložek / EPLAYER

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.