CS2

SINNERS znovu kompletní, s navrátilcem NEOFRAGEM přichází AJTT

SINNERS znovu kompletní, s navrátilcem NEOFRAGEM přichází AJTT
15. 12. 2023
  |  

Největší změny v sestavě SINNERS stály místo ZEDKA s KWERTZZEM, organizaci se ale povedlo bleskově díry v týmu záplatovat. K Hříšníkům se po roce a půl vrací Evropou ostřílený NEOFRAG, tým doplní bývalá akvizice Sprout Academy AJTT.

V uplynulých letech šance SINNERS na Major pravidelně končila na zápraží královského turnaje Counter-Strikového okruhu. Pro rok 2024 už SINNERS slzy utírat nechtějí a vyrukují se soupiskou, která oplývá neskutečnou palebnou silou. Po štacích v OG, ITB a Eclotu se zpátky domů vrací Adam "NEOFRAG" Zouhar, momentálně nejlepší český hráč Counter Strike 2.  Jeho příchod z Dynama Eclot je pro SINNERS příjemnou vzpomínkou na někdejší časy, kdy byli SINNERS hrozbou i na evropském poli. Od jeho odchodu ale Hříšníci jen marně hledali chemii v týmu opřenou o dostačující výsledky.

Radost z příchodu NEOFRAGA člena týmu neskrýval ani týmový manažer: „Když něco končí, něco (staro?) nového zase začíná. Vítej doma NEO! Je jedno, jestli Adama milujete nebo nenávidíte, jedno mu upřít nemůžete. Je to geniální hráč a obrovský talent, jehož maximální potenciál byl z mnoha důvodů v posledních dvou letech nevyužit. Ale co bylo, to bylo. Adam je zpět v SINNERS a je ready ukázat, co v něm doopravdy je!“

Společně s NEOFRAGEM se k týmu nově připojí Filip "AJTT" Dolenský. Ten kdysi v dresu Entropiqu SINNERS pravidelně vzdoroval na herním serveru, jeho bývalý zaměstnavatel naopak vzdoroval s jeho prodejem. Rozpad domácí divize u zelených masek ale donutil AJTTA hledat si nové působiště. Nakonec vyslyšel volání Evropy z akademie německých Sprout, kde v průběhu angažmá dostal příležitost zároveň startovat i v některých zápasech hlavního týmu. Právě těmito povedenými zápasy za Sprout znovu na svou osobu upozornil a SINNERS se tentokrát nabídnuté příležitosti zhostili se vším všudy.

Po AJTTOVI organizace pokukovala už nějaký ten rok. A nyní to vyšlo, řekl s nadšením Tomáš Pechman: „Po všech těch letech se to konečně povedlo a Filip se stává Hříšníkem! Jsme rádi, že pětku doplňuje zrovna AJTT, protože je to výborný hráč, který doslova roky čekal na pořádnou šanci. A teď ji dostal a my už se nemůžeme dočkat, až ho uvidíme v našich barvách na serveru!“

 


Zdroj úvodní fotky: SINNERS

Author photo
Jakub "Koty" Kotajny Student žurnalistiky na FSV UK, který se vydal na dráhu tuzemského Counter-Strike komentátora a redaktora.