CS:GO

SINNERS vytahují pro kvalifikaci Tipsport CS:GO Praha eso z rukávu a do sestavy jde KWERTZZ

SINNERS vytahují pro kvalifikaci Tipsport CS:GO Praha eso z rukávu a do sestavy jde KWERTZZ
17. 3. 2023
  |  

Tým SINNERS se rozhodl před skupinou uzavřené kvalifikace na Tipsport CS:GO Praha I. vytáhnout eso z rukávu. Na lavičce napsaný Simon "KWERTZZ" Horák se podívá do sestavy už dnes večer.

Česko-slovenská jednička a obhájce triumfu z Tipsport CS:GO MČR se rozhodl vytáhnout před víkendovou kvalifikací Tipsport CS:GO Praha I. do boje s dalším testovaným mladíkem. Po Patrik "outex" Tomkovi a Romanovi "dreez" Čomorovi, kteří dostali a dostávají své šance, se ukáže v sestavě Simon "KWERTZZ" Horák.

Talentovaný hráč, který prošel v minulosti týmy jako BRUTE nebo Entropiq, aktuálně primárně hraje za The Prodigies, academy celek renomované hráčské agentury, se kterým bojuje i v evropských soutěžích. SINNERS ovšem využili šance, že měli KWERTZZe napsaného jako náhradníka na soupisce, tudíž se může bezproblémů v sestavě ukázat.

Na SINNERS čekají dnes večer v prvním zápase hráči GLORE (16:00), poté budou hrát hráči buď od 18:00 eliminační zápas, nebo od 21:00 zápas vítězů. Ve skupině "A" kvalifikačního turnaje se nachází ještě Sampi a BRUTE, kteří odehrají druhý otevírací zápas.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.