League of Legends

SINNERS v EPL vyřadili Entropiq, následně tvrdě narazili

SINNERS v EPL vyřadili Entropiq, následně tvrdě narazili
3. 7. 2023
  |  

Premiérové konání European Pro League v League of Legends nakonec radost domácím fanouškům nepřineslo, oba české celky skončily před branami medailových bojů.

Základní část vypadala velmi slibně pro Entropiq, který se vyšplhal až na první místo a měl tak výhodu Winners bracket pro playoff. SINNERS neměli postoupit, díky odstoupení Alior Bank Teamu ale nakonec získali možnost zlepšit reputaci.

Ironií osudu narazili v prvním duelu playoff právě na Entropiq, kteří prohráli 0:2 s Anorthosis Famagusta v prvním klání playoff. A ačkoliv SINNERS v domácích turnajích Entropiq zásadně neporaží, v EPL se jim to povedlo už v základní skupině. A povedlo se i tentokrát, opět 2:1. EIQ tak z prvního místa skupiny prohráli oba playoff duely a v turnaji skončili.

EPL LoL Season 1 playoff | Zdroj: Leaguepedia

SINNERS byli posledním želízkem v ohni, v druhém kole playoff hráli s řeckými We Love Gaming. I ty v základní skupině porazili, dokonce čistě 2:0. Tentokrát ale byl scénář odlišný, známá organizace se připravila výrazně lépe a tentokrát byl výsledek přesně opačný.

Celý turnaj nakonec opanovali největší papíroví favorité, polští Zero Tenacity. SINNERS skončíli na čtvrtém místě a berou 500 dolarů, Entropiq se s Diamant Esports podělili o páté místo bez finanční odměny.


Zdroj úvodní fotografie: EPL

Author photo
David Vogel Komentátor, analytik a B+ tier ukulele hráč