League of Legends

SINNERS stáli před nexusem, Entropiqu ale čistý split nepřekazili a končí

SINNERS stáli před nexusem, Entropiqu ale čistý split nepřekazili a končí
18. 7. 2023
  |  

Třinácté kolo letního splitu Mastercard Hitpoint Masters uzavřelo čtveřici postupující do playoff a bylo příznačně nešťastné pro SINNERS, kteří se poprvé od jejich působení v League of Legends do bo5 sérií nepodívají.

Organizace, která byla po dlouho dobou jen tou čtvrtou v pořadí, ale ze začátků působení ochutnala i atmosféru EMEA Masters. Teď už ale neplatí ani to čtvrté, poslední postupové místo na domácím poli.

SINNERS prohrou proti Entropiq definitivně skončili v Masters a ambiciózní sestava se tak s největší pravděpodobností po neúspěchu rozpadne. Ačkoliv byla hra rozjetá více než nadějně a od úspěchu Hříšníky dělila jediná nexus věž a samotná báze. Otázkou by mohlo být i další působení organizace v lolesportu, v tomto směru zatím neexistují indicie.

Prohra SINNERS s Entropiq | Zdroj: SINNERS Twitter

Jistotu tak získalo Dynamo Eclot, doplňující BRUTE, eSubu a Entropiq. Obhájce titulu EIQ je dále bez porážky, čistý split bude chtít dotáhnout v posledním kole ve šlágru proti eSubě.

Čestný úspěch nakonec přeci jen získali Inside Games, kteří se momentálně už připravují na relegations. Proti Cryptově ukázali potenciál a pokud budou v nastaveném trendu pokračovat, budou mít znovu velkou šanci udržet první ligu. 

Poslední kolo Masters sledujte v pátek 21. 8. od 16 hodin na Twitchi Hitpointu.


Zdroj úvodní fotografie: Hitpoint

Author photo
David Vogel Komentátor, analytik a B+ tier ukulele hráč