CS:GO

SINNERS se chtějí vyhnout drahým nákupům a vytváří vlastní academy tým. Hráči nejsou žádnými nováčky

SINNERS se chtějí vyhnout drahým nákupům a vytváří vlastní academy tým. Hráči nejsou žádnými nováčky
1. 8. 2022
  |  

Organizace SINNERS se rozhodla vydat cestou vlastního academy celku, který by měl do budoucna sekundovat možnost doplnění hlavního celku v případě odchodu některého z hráčů. "Po odchodu NEOFRAGA nebylo kde brát, tuzemské týmy vytvářely nesmyslné ceny, a tak to na sebe musel vzít na malou chvíli trenér Tomkeejs. A právě tomuto chce týmový manažer Tomáš "efron" Pechman předejít," uvádí v tiskové zpráva.

 


Oficiální novinka přišla v průběhu letní přestávky z tábora české organizace SINNERS. Ta v rámci Counter-Strike vytváří další sekci, tentokrát academy celek, který bude mít za cíl vychovávat hráče, aby mohli v případě potřeby naskočit za "A" tým.

„Plán rozšířit naše CS:GO řady o Academy sekci jsme měli v plánu už dlouho, ale úplně jsme nepospíchali. Až velmi vysoké ceny hráčů na československém trhu nás utvrdily v tom, že to bude do budoucna nutné, proto jsme ihned začali jednat. Hlavním cílem je vychovat hráče pro náš main tým, ale věříme, že se nám podaří vychovat i jedince, kteří to časem dotáhnou stejně daleko jako například NEOFRAG,“ konstatoval manažer týmu Tomáš "efron" Pechman.

Hráči, které SINNERS do sestavy angažovali, nejsou žádnými nováčky. Velká část z nich už si něco na česko-slovenské scéně zažil a proto mají na čem stavět. Roman "dreez" Čomor působil například v eSuba Youngsters, Tomáš "fino" Bebjak s Patrik "outex" Tomko zase shodně reprezentovali Moops a Dark Tigers.
„Zatiaľ sme si sadli skvele. Myslím si, že či už po hernej, ale aj ľudskej stránke. Čo sa týka samotnej hry a tej hernej stránky, tak si všetci plníme svoje úlohy, pomaly si zvykáme na to čo komu vyhovuje a hlavne si všetci navzájom pomáhame. Po ľudskej stránke si myslím, že sme super partia ľudí, ktorá má spoločnú vidinu a ktorá sa snaží dosiahnuť svoje sny. Chalani sa už poznali v minulosti, takže ja som jediný tak trochu vyčnieval. Som rád, že ma prijali medzi seba a som pripravený ich viesť nie len v hre, ale aj mimo nej. Hlavne som rád za každého jedného z nich a verím, že nám táto pozitívna a energicky nabudená atmosféra zostane aj naďalej,“ shrnul aktuální rozpoložení a sestavu in-game leader Boris "Boro" Jonáš.

Tým se měl v nejbližší době zúčastnit kvalifikace na CCT Central Europe Online Series, nadále se chce ukazovat v dalších evropských a česko-slovenských turnajích, kde to bude možné.

Sestava SINNERS Academy:

  • Michal "FABULOUSSS" Gorecki
  • Tomáš "fino" Bebjak
  • Roman "dreez" Čomor
  • Boris "Boro" Jánoš
  • Patrik "outex" Tomko
Bude ze SINNERS Academy nová generace hráčů? | Zdroj: SINNERS
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.