CS:GO

SINNERS přichystali pro fans speciální autobus. Je to něco, co jsme jim slíbili, dodává CEO Straube

SINNERS přichystali pro fans speciální autobus. Je to něco, co jsme jim slíbili, dodává CEO Straube
11. 11. 2021
  |  

Cesta na MČR společně s dalšími fanoušky v jednom autobuse? SINNERS si pro fanoušky připravili unikátní zážitek, který pro Sazka Esport okomentoval i CEO organizace Moritz Straube.

Proč se takto SINNERS rozhodli a co je k tomu vedlo? Hype fanoušků tým už zažil na finále Sazka eLEAGUE, kde je tisícový dav hnal za vítězstvím. Nyní SINNERS touží po další obhajobě titulu, tentokrát z MČR.

"Je to něco, co jsme fanouškům na začátku roku slíbili, zejména pak těm, co nás podpořili a stali se VIP. Ti mají jízdu zadarmo," vysvětluje situaci se SINNERS Fan Busem CEO organizace Moritz "Askadar" Straube.

Zástupci organizace SINNERS naplánovali jízdu autobusem z několika míst po Česku. Do Brna se dá dostat speciální dopravou z Liberce, Prahy, Ostravy i Olomouce. VIP členové i další zájemci, kteří si chtějí unikátní zážitek dopřát, mohou navštívit oficiální e-shop.
Zdroj: @SINNERS_Esports
"Chceme, aby fanoušci z LAN akcí měli co nejlepší zážitek," dodává za SINNERS Moritz Straube k důležitosti fanoušků a jejich prožitku společného offline setkávání a na závěr dodává: "Patří k tomu právě i fan bus, kterým se fanoušci mohou svést na akci a rozjet na ní pořádný kotel, kterým podpoří kluky na stage."

Autobusy povezou fanoušky na letošní MČR v pátek, společně se pak vrací v neděli večer po akci.

Vodafone MČR 2021 v PC hrách, konkrétně v CS:GO, startuje ve středu 24. listopadu. Vítěze poznáme v neděli 28. listopadu ve večerních hodinách.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.