League of Legends

SINNERS potvrdili LoLkařskou sestavu, ze zahraničí přichází Adiss a Rufus

SINNERS potvrdili LoLkařskou sestavu, ze zahraničí přichází Adiss a Rufus
24. 1. 2023
  |  

Česká organizace SINNERS oficiálně oznámila svou sestavu pro League of Legends na sezónu 2023. Změny se týkají topu a supportu, zbytek sestavy zůstává stejný.

Sestavu mohli fanoušci vidět už na Sazka Winter Cupu, nyní je ovšem vše oficiálně potvrzeno. SINNERS oznámili svou sestavu v League of Legends sekci pro následující sezónu, kde se pokusí vylepšit svá umístění z posledního ročníku.  Organizace vypadla z top trojky, kdy jejich místo zaujalo Dynamo Eclot.

O návrat mezi nejlepší jim nově pomůže dvojice Adiss a Rufus. Oba hráči mají zkušenosti ze zahraniční, první jmenovaný toplaner po odchodu z eSuby v létě 2021 odehrál tři splity v Řecku. Naposledy s Anorthosis Famagusta odehrál i skupinovou fázi European Masters, kde s týmem skončil na posledním místě skupiny se skóre 1-5.

Support Rufus je co se týče přestupů aktivní, ve většině organizací vydrží maximálně jeden split. V létě 2021 působil například ve Španělsku pod organizací S2V Esports, kde se potkal s Randomem a Robocopem. Po krátké anabázi v eSubě a Movistar Riders byl opět free agentem, nyní přijal nabídku SINNERS.  

Nová dvojice doplní původní roster, který v týmu působí od začátku loňského roku. Jedná se o rumunského junglera Speedyho, midlanera Ordno a ADC STRODE. Český midař je tváří organizace, v SINNERS LoL sekci působí od samotného počátku a pamatuje nejlepší úspěchy, což je dvakrát třikrát druhé místo či triumf na MČR 2021. S týmem se také dvakrát podíval na European Masters, ale cesta vždy skončila v play-inu.

SINNERS od vstupu do populárního MOBA esportu obsadili pozici dvojky-trojky v Česku, ale po příchodu Entropiq a zlepšení Dynamo Eclot se posunuli až na čtvrté místo. Nový roster se pokusí sesadit stálice domácí scény a zabojovat o první titul.
Sestava SINNERS pro rok 2023 I Zdroj: Twitter SINNERS
Author photo
Jakub Šedivý Celoživotní nadšenec do gamingu a esportu.