Spolupráce

SINNERS oznámili novou velkou spolupráci. Organizaci bude nově oblékat Adidas

SINNERS oznámili novou velkou spolupráci. Organizaci bude nově oblékat Adidas
30. 3. 2022
  |  

Organizace SINNERS oznámila novou spolupráci. Po boku partnerů Sazka Esport, Smarty a SYNER se postaví značka Adidas ve spolupráci se společností SportFotbal, která bude členy organizace a zejména hráče oblékat kolekcí Adidas 2022 Pro Line.

Spolupráce společnosti SportFotbal, která je jedním z největších distributorů sportovních potřeb v Česku a týmem SINNERS, nevznikla náhodou. Právě zmíněný společnost je totiž jedním z největších prodejců značky Adidas v tuzemsku. Společně tak oba subjekty spolupracují na nové letošní kolekci Adidas 2022 Pro Line.

„Spolupráce s firmou SportFotbal na Adidas 2022 Pro Line je od začátku skvělá, neboť společnost rozumí potřebám profesionálního sportovního týmu. SportFotbal využívá bohatých zkušeností z kooperace s předními fotbalovými týmy v Česku,“ konstatuje ke spolupráci General Manager SINNERS, pan Max Euler a zároveň dodává: „Velmi se těšíme, až kolekci dodáme mezi naše hráče a skvělé fanoušky. Společně se SportFotbalem jsme si jistí, že zajistíme lepší podmínky pro zákazníky, zvláště pak velmi rychlou dopravu. Rovněž se můžete těšit na limitované edice SINNERS merche v průběhu roku.“

Merch a dresy SINNERS by měly být také dostupné kromě eshopu i na kamenné pobočce SportFotbal v Praze.
David Hrubý, majitel SportFotbal, ke spolupráci v oficiální tiskové zprávě dodal: „Jsme velmi rádi, že můžeme být partnery tak úspěšného a dynamického esportového týmu, jakým SINNERS bezesporu jsou. Tento tým je plný profesionálů a každým společným jednáním se přesvědčujeme, že jsme si pro vstup do světa esportu nemohli vybrat lepšího partnera.“

Vedle značky Adidas se na nových dresech objevují také dosavadní generální partner Sazka Esport, společnost SYNER a TIGO, značka dosavadního partnera Smarty.

SINNERS tak pokračují v budování své značky a organizace jako celku. Už za pár hodin CS:GO sekce vyběhne v nových dresech na server v hlavním městě Slovenska, kde je čeká konfrontace s dalšími domácími celky v rámci Road to MČR: Bratislava, během druhého dubnového víkendu vyzve tým Entropiq Prague v Sazka eLEAGUE a za pár týdnů letí organizace do Rumunska na RMR event, kde se pokusí ukončit svoji letargii posledních březnových týdnů.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.