CS:GO
League of Legends
Rocket League

SINNERS otevírají gaming room. Za kolik můžete trénovat na místě, kde nejlepší domácí CS:GO tým?

SINNERS otevírají gaming room. Za kolik můžete trénovat na místě, kde nejlepší domácí CS:GO tým?
7. 4. 2022
  |  

SINNNERS oznámili otevřené gamingových prostor v Liberci, kde se týmy připravují na důležité turnaje, veřejnosti. Zájemci tak mohou trénovat na místě, kde nejlepší domácí CS:GO hráči.

Nyní mají fanoušci a zájemci možnost trénovat na stejných místech jako hvězdní domácí hráči. SINNERS Esports se rozhodli v Liberci otevřít gaming prostor veřejnosti, respektive zájemcům o bootcampy. 

Kromě zázemí, herní místnosti a prostorách je v nabídce také možnost ubytování v hotelu nebo hostelu na místě. Cena bootcampu na den se pohybuju v cenové relaci 5000 korun, za celý víkend od pátku do neděle se dá 12 000 korun. 

Podle formuláře na oficiálním webu se může v jeden moment zúčastnit 1 - 10 osob. Zároveň je dostupný přímo na webu zmiňovaný formulář, prostřednictvím kterého můžete poptat avizovaný termín.

„Náš Gaming House v Liberci bude nově dostupný i vám! Rozhodli jsme se jej nabídnout dalším týmům, či vám, hráčům, kteří si prostě chcete jen s kamarády zahrát! Jednoduše vyplňte náš registrační formulář, zaškrtněte si dny, které vám vyhovují a odešlete jej. Detaily s vámi vyřešíme v následné komunikaci přes mail.
Nabízíme vám rovněž přespat v našem hotelu či hostelu. Cena za jeden den bootcampu je 5000 Kč. Pokud si pronajmete bootcamp na celý víkend, tedy od pátku do neděle, cena bude 12000Kč. Maximální počet osob je 10,“ uvádí organizace v informacích na webu sinners.gg/bootcamp.

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport