CS:GO

SINNERS na bootcampu: Příprava na premiéru i návštěva libereckého hokeje

SINNERS na bootcampu: Příprava na premiéru i návštěva libereckého hokeje
17. 1. 2022
  |  

Aktuálně třicátá CS:GO sestava světa začíná oficiálně přípravu na novou sezonu. SINNERS při startu bootcampu navštívili také zápas Bílých Tygrů Liberec.

První turnaje pro české CS:GO jedničku klepou na dveře a všichni jsou zvědaví, jak se do sestavy zapadne David "forsyy" Bílý, který přestoupil z ENTERPRISE. Přípravu SINNERS přesunuli do offline prostředí libereckého Esports Parku, kde se budou další dny připravovat na první utkání, která je čekají.

Na potvrzení premiérového oficiálního zápasu v roce 2022 z pohledu SINNERS stále čekáme. S největší pravděpodobností na něj dojde ale během dalšího víkendu v rámci ThunderPick Bitcoin Series nebo Malta Vibes Knockout Series #5.

Kromě herního přípravy se rozhodla organizace také ztmelit celý kolektiv, nejen v sestavě, ale i lidi okolo. Společně tak všichni navšívili nedělní hokejové utkání TEHL.

Zpestření programu ve VIPu na hokeji

V neděli navíc SINNERS zamířili společně na hokejové utkání v "domácí" hokejové aréně na severu. Kromě kvalitního hokejového zápasu si hráči užili čas jako "team building" v prostředí VIP skyboxu na stadionu.
SINNERS na hokeji v Liberci | Zdroj: sociální sítě SINNERS_Esports
Návštěva hokejového zápasu to byla z pohledu domácích více než povedená. Libereckým hráčům se totiž podařilo porazit rozjíždějící se hokejovou Spartu Praha v poměru 4:3, čímž si upevnili pozici ve středu tabulky TEHL. Navíc šlo o první liberecké vítězství nad Pražany v této sezoně.

Nyní bude čekat další dny SINNERS "dřina" v zázemí Esports Parku, která vyvrcholí úvodními zápasy letošní sezony.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.