CS:GO

SINNERS míří do play-off Vulkan Fight Series

SINNERS míří do play-off Vulkan Fight Series
22. 1. 2021
  |  

Rok 2020 patřil jednoznačně jim, ovládli všechno na domácí scéně a chystali se do Evropy. Nová akvizice v podobě Tomáše „oskar“ Šťastného to všechno jen eskalovala. První krůček pro SINNERS do roku 2021 je Vulkan Fight Series.

Již v závěru loňského roku prošli SINNERS bez velkých potíží skupinovou fází Vulkan Fight Series, kde se celkově hraje o milion korun. Jediná mapu ztratila domácí organizace proti týmu Nexus, a to v poměru 16:14. Oskar i NEOFRAG byly ve formě a všichni fanoušci upřeli zraky na termín play-off.



Vyřazovací část bude však zase o stupeň těžší. Týmy ze světové třicítky podle žebříčku HLTV.org, případně širší 50 nejlepších celků. HellRaisers, Winstrike, NAVI Junior, Budapest Five a další… To jsou ty překážky, které SINNERS musejí skolit. Zdá se to jako dlouhá a náročná cesta, nicméně to je ten směr, kterým se hráči tuzemské organizace musejí vydat a prošlapat si cestičku směrem kupředu, aby se oni sami dostali mezi nejlepší desítky týmů na světě.

Zdroj: SEL / Jiří Novák
SINNERS ve studiu Sazka eLEAGUE
První zápas odehrají SINNERS v úterý 12. ledna v podvečerních hodinách proti východoevropskému týmu Project X, dle kurzů i ohlasů by měli být favoritem právě domácí hráči. Již v dalším klání by mohly být karty vrženy přesně obráceně.

Podaří se SINNERS uspět v první velké konfrontaci ze zahraničí scénou v roce 2021? Pomoci nabrat další zkušenosti a ukázat se na turnajích má i fakt, že organizace podepsala kontrakt s organizátory mezinárodních HomeSweetHome turnajů v letošním roce.
Author photo
Jan Novák Vizionář a hráč