Rocket League

SINNERS kralují domácí Rocket League scéně. Během víkendu hráči ovládli Grunex Masters

SINNERS kralují domácí Rocket League scéně. Během víkendu hráči ovládli Grunex Masters
12. 6. 2022
  |  

Česko-slovenské scéně ve hře Rocket League kraluje jednoznačně tým SINNERS. Ten dokázal ovládnout vedle dalších turnajů v roce 2022 také Grunex Masters, když ve finále porazil ENTERPRISE 4:2.

Organizace SINNERS zažila během soboty turbulentní radosti a strasti. Na jedné straně CS:GO sekce nezvládla souboj se Sampi, na té druhé však Trackmania jezdec Kappa a hráči Rocket League sekce zářili. 

Závěrečné play-off turnaje se odehrálo ve formátu double-elimination, pričemž rovnou do Lower Bracket šly celky Infactus Gaming a NecroRaisers. Naopak v horní části jsme viděli eSubu, Imperishable Clan, SINNERS a ENTERPRISE.

Cesta za triumfem začala pro SINNERS jasným vítězstvím 4:1 nad ENTERPRISE, kteří tak šli do LB, kde se utkali s Infactus (4:0 WIN). Vyzyvatelem SINNERS o grandfinále se stala eSuba. Ta však padla 2:4, následně dostala 0:4 od ENTERPRISE ve finále LB a skončila na 3. místě.

Ani grandfinále se neodehrálo v BO7 na všech 7 her. SINNERS dokázali sérii ukončit za stavu 4:2 a stali se také šampionem Grunex Masters ve hře Rocket League.  
Bracket Rocket League turnaje Grunex Masters 2022
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.