CS:GO

SINNERS končí před branami finále European Development Championship 2

SINNERS končí před branami finále European Development Championship 2
25. 2. 2021
  |  

Velkou bitvu proti německému celku Sprout SINNERS těsně a smolně prohrávají. Do finále European Development Championship 2 se tak nepodívají

Těžký týden zažívají hráči SINNERS, kteří nejen, že bojují ve skupině Sweet Snow Sweet Regionals #2, ale také bojovali v play-off European Development Championship 2. V něm se dostali až do semifinále. Stopku před finále nejlepšímu domácímu týmu udělil po vyrovnané sérii německý celek Sprout.

Další konfrontace s náročnými online turnaji zahraniční scény přináší nejen skvělé zkušenosti a možnost posunu vpřed, ale také zklamání a zmar. Dost možná to právě cítí hráči SINNERS po vyrovnané sérii s německým týmem Sprout, kterému podlehli v semifinále European Development Championship 2 v poměru 1:2. Přitom vše začalo skvěle, SINNERS vymazali Němce na jejich vlastním map picku 16:5 (de_train) a nakročili do série famózně. 

Rozhodování ve vetu o tom, jakou mapu chtějí domácí hráči zvolit, se zúžilo na výběr de_vertigo vs. de_inferno, dvě velmi silné mapy SINNERS. Do osudí se nakonec dostala ta první z nich. Po další vyrovnané partii 16:13 se však se srovnání radoval německý celek, který nastoupil do poslední mapy (de_mirage) jako uragán a postup do finále zakončil výsledkem 16:9. 

Porážka v semifinále přinesla českým hráčům "pouze" $2.500. Což je opravdu pouze, minimálně v kontextu toho, že za druhé místo bude celek brát $7.500 a vítěz $17.500. Přední čeští hráči však musejí nezdar hodit za hlavu a přetavit ve zkušenosti do budoucna, již dnes je totiž čeká boj o postup ve Snow Sweet Snow turnaji, který exkluzivně přinášíme na našem Facebooku a Twitch kanále eleaguecz

Zápasy SINNERS v turnaji European Development Championship 2:

  • vs. Sprout 1:2 (de_train 16:5; de_vertigo 13:16; de_mirage 9:16)
  • vs: HellRaisers 2:1 (de_dust2 13:16; de_inferno 16:9; de_nuke 16:14)
  • vs: Izako Boars 2:1 (de_vertigo 16:10; de_train 23:25; de_nuke 16:14)
  • vs. Movistar Riders 16:9 de_vertigo
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.