SINNERS jsou organizací roku. Díky hlasování fanoušků je ta radost větší, konstatoval Moritz Straube

SINNERS jsou organizací roku. Díky hlasování fanoušků je ta radost větší, konstatoval Moritz Straube
23. 1. 2022
  |  

Bezprostředně po zisku ocenění v kategorii "Organizace roku 2021" jsme vyzpovídali CEO SINNERS, který neskrýval nadšení z vítězství. Jak moc si váží hlasování fanoušků a na co se mohou těšit v roce 2022?

V sobotu večer se v rámci akce Ples přátel esportu 2022 stali SINNERS nejlepší tuzemskou organizací loňského roku na základě hlasování fanoušků. CEO organizace Moritz Straube nám poskytl odpovědi na několik otázek k ocenění a také pohled na plány organizace v roce 2022.

SINNERS jsou organizací roku 2021 podle hlasování fanoušků. Jak to zní?
Zní to neuvěřitelně a máme z toho obrovskou radost. Jsme tu jen dva roky a během dvou let vyhrát toto ocenění je nám obrovskou ctí.

Vážíte si ocenění o to víc, že jej rozhodovali právě fanoušci? 
Myslím si, že jediná cesta k takovému ocenění je právě přes fanoušky a ne přes nějakou porotu, jak například fungují ceny Oskars a další. Radost je potom o to větší, když člověk vidí, že fanoušci věří organizaci.

Kromě vítězství v kategorii organizací patří triumf také NEOFRAGovi ze CS:GO sekce. Jaká byla reakce všech v organizaci na vítězství vašeho hráče na úkor LEC hvězd a dalších skvělých hráčů?
NEO je neuvěřitelnej grinder a ocenění si absolutně zaslouží. Popravdě jsem to úplně nečekal, když ve stejné soutěži byl snad i Carzzy a další, ale myslím, že si NEO trofej rád postaví do pokoje.


Jak jste si užili Ples přátel esportu a další setkání s ostatními z organizací a týmů?
Já mám takové akce strašně rád, protože si užívám čas mezi kolegy, obzvlášť, když jsme tuto šanci přes COVID tak často nedostávali.

Vaše "popichování" s Entropiq na sociálních sítích nelze přehlédnout. Jste rádi, že jste je nechali v hlasování za vámi?
Jsme rádi, že jsme za sebou nechali všechny ostatní organizace. Esuba a Entropiq mají velké fanouškovské základmy a o to víc ta výhra potěší.

S jakými ambicemi přicházíte do roku 2022? 
Major.

A je něco, na co se mohou fanoušci z vaší produkce těšit?
Rok 2022 bude obrovský co se týče naší organizace. Myslím, že nejen fanouškům, ale i konkurenci poklesnou čelisti.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.