CS:GO

SINNERS doplňují sestavu! Pátým hráčem se stává Simon "KWERTZZ" Horák

SINNERS doplňují sestavu! Pátým hráčem se stává Simon "KWERTZZ" Horák
22. 3. 2023
  |  

Měsíc dlouhé hledání náhrady za Patrika "Zero" Žúdela je u konce. Novým hráčem SINNERS se stává jednadvacetiletý Simon "KWERTZZ" Horák.

Necelý měsíc poté, co Patrik "Zero" Žúdel odešel z aktivní sestavy, našla organizace SINNERS plnohodnotnou náhradu. Pátým členem sestavy se stává bývalý hráč Entropiq Simon "KWERTZZ" Horák.

Simon se objevil v sestavě SINNERS jako stand-in již minulý týden v uzavřené kvalifikaci na Tipsport CS:GO Praha, kde svými výkony dopomohl SINNERS k postupu z prvního místa. V hlavní fázi turnaje ho však uvidíme již jako člena základní pětice.

Jednadvacetiletý český střelec přichází do SINNERS z agentury Prodigies, kam zamířil v listopadu loňského roku po ročním angažmá v týmu Entropiq.

K výběru právě Simona Horáka se pro Sazka Esport vyjádřil týmový manažer Tomáš Pechman: "Ačkoliv byli ve hře i hráči z našeho Academy týmu, nakonec jsme se rozhodli dát šanci Kwertzzovi, který si s týmem rychle sedl a jeho agresivní herní styl je něco, co nám po odchodu NEOFRAGA chybělo."

Přímo k Simonovi dodává: "Simon má velký potenciál, je individuálně extrémně silný a sebevědomý hráč, který nad hrou správně přemýšlí, proto na serveru dostane hodně volnosti a svými playi pomůže týmu tvořit hru."

Tomáš Pechman zároveň okomentoval možnost nasazení Academy hráčů do main týmu: "Na kluky z Academy, ale nesmíme zapomínat, zejména outex se vypracoval v opravdu dobrého hráče, a pokud bude na sobě dál pracovat, je jen otázkou času, kdy se objeví v SINNERS Main týmu." 

Zdroj úvodní fotografie: SINNERS

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.