CS:GO

SINNERS dokončili milionový přestup! forsyy se stěhuje za sedmimístnou sumu

SINNERS dokončili milionový přestup! forsyy se stěhuje za sedmimístnou sumu
12. 1. 2022
  |  

Posila v SINNERS na sebe nenechala dlouho čekat. Management české jedničky dotáhl jeden z největších přestupů česko-slovenské esportové historie a podepsal talentovaného snipera Davida "forsyy" Bílého.

Jen několik desítek minut poté, co se SINNERS rozloučili s oskarem, dochází k oznámení nové posily, jejímž úkolem bude nahradit a překonat česko-slovenskou CS:GO legendu.



Těžkou úlohu nyní v týmu přebírá mladší a talentovaný David "forsyy" Bílý, který se doposud prosazoval v týmu ENTERPRISE. Mluvilo se o něm jako o sniperské dvojce právě za oskarem, v jeho dosavadním působišti však nebyl zdaleka pod takovým tlakem jako bude nyní. SINNERS mají jen ty nejvyšší ambice, které se budou chtít pokusit v roce 2022 dosáhnout. 

„David má obrovský talent a věřím, že se v našem týmu časem stane jedním z nejlepších CZ/SK AWP hráčů všech dob. Bylo pro nás také nesmírně důležité, abychom nabrali mladý talent, který s námi bude dlouhodobě a se kterým se opět budeme mít šanci dostat na Major,“ komentuje přestup CEO organizace SINNERS Moritz Straube, ovšem zároveň dodává: „Pro forsyyho to nebude vůbec jednoduché jít ve stopách oskara, ale věřím, že i s ním se SINNERS budou držet v TOP30 světa a výš.“

Oficiální informace podané přímo organizací SINNERS uvádí, že transfer forsyyho z ENTERPRISE byl ohodnocen sedmimístnou sumou. V historických reáliích, zejména pokud jde o česko-slovenskou scénu jako takovou, bychom dost možná vyšší sumu oficiálně nenašli.
David "forsyy" Bílý již nyní patří SINNER Esports

Dvacetiletý AWP hráč působil v ENTERPRISE od poloviny roku 2020, kdy naskočil do druhého splitu Sazka eLEAGUE a senzačně se společně se spoluhráči prostřílel až do finále právě proti SINNERS. Stříbrná medaile patří na krk frosyymu také z 1. COOL League Season 9, MČR Spring Tour 2021 nebo ze závěru roku 2021, kdy ENTERPRISE končili “vždycky” druzí právě za SINNERS (Sazka eLEAGUE, MČR).

Sestava SINNERS pro rok 2022:
  • David "forsyy" Bílý
  • Adam "NEOFRAG" Zouhar
  • Sebastian "beastik" Daňo
  • Jindřich "ZEDKO" Chyba
  • Max "SHOCK" Kvapil

  • Tomáš "tomkeejs" Tomka

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.