CS:GO

Shomatch SINNERS vs. G2 se odehraje začátkem března

Shomatch SINNERS vs. G2 se odehraje začátkem března
28. 2. 2021
  |  

Český tým proti našlapané evropské organizaci? SINNERS vyzvou začátkem března G2 Esports v exhibičním zápase na Twitch kanále eleaguecz.

Tuzemská CS:GO jednička v boji s elitním evropským týmem? Konfrontace na dílčích postech s legendami svého oboru? Přesně to v podání SINNERS a G2 nastane začátkem března jako součást akce Red Bull Ultimátní Hráč. Je tady showmatch, jaký domácí scéna nepamatuje.

Kvality hráčů jako Kenny "kennyS" Schrub či Nikola "NiKo" Kovač nelze ani v nejmenším zpochybňovat a jsou to oni, kteří patří do sestavy aktuálně 14. nejlepšího světa s ambicí naladit se na vítěznou vlnu a posunout se v žebříčku na místa, kde jej chce každý jejich fanoušek mít.

Vidět NiKa, pětinásobného držitele ocenění pro jednoho z TOP20 hráčů roku, několikanásobného vítěze MVP ocenění a vítěze desítek největších turnajů, v souboji s českým týmem bude velkým lákadlem pro nejednoho domácí fanouška CS:GO, potažmo esportu obecně.

Hrát proti Tier 1 týmu bude rozhodně velká výzva, ale taky skvělá zkušenost
Jindřich "ZEDKO" Chyba
Hráč SINNERS
Showmatch SINNERS a G2 se odehraje 6. března od 17:00 jako součást akce Red Bull Ultimátní Hráč 2021. Souboje mezi Tomášem "oskar" Šťastným a Kennym „kennyS“ Schrubem nebo hvězdami svého řemesla na světové a domácí scéně Adama „NEOFRAG“ Zouhara a Nikoly „NiKo“ Kovače bude možné sledovat na Twitch kanále eleaguecz.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.