CS:GO

Sestavy v CCT kvalifikaci: Entropiq vytahují mladíka z Future, za eSuba hraje luko a M1key

Sestavy v CCT kvalifikaci: Entropiq vytahují mladíka z Future, za eSuba hraje luko a M1key
10. 8. 2022
  |  

Uzavřená kvalifikace na turnaj CCT Central Europe Series 1 přináší také zveřejnění sestavy česko-slovenských celků. Ještě před oficiálním oznámením. V sestavě eSuba najdeme navrátilce luka, Entropiq Prague vytáhli mladíka z týmu Future.

Zajímavě vypadající globální série CCT přináší turnaje také pro region střední Evropy. Closed kvalifikace se účastní také několik česko-slovenských celků. Zatímco tým Cryptova do sestavy sáhl už před letní přestávkou, v sestavách Entropiq Prague a eSuba už figurují nová jména. 

Začít můžeme u eSuby, která sice včera potvrdila odchod destyho z role aktivního hráče do pozice trenéra, ale neoznámila posily. Dost možná se tomu však stane do startu prvního zápasu, ve kterém tým v rámci CCT Central Europe Series 1 Closed Qualifier od 16:00 vyzve soupeře s názvem Beyond Possible.
V sestavě na portále HLTV už figuruje nová dvojice, která by místo po zur1sovi a destym měla zacelit mezeru. Jmenovitě jde o Jakuba "M1key" Krauska, který historicky působil například v týmu Cryptova, tím druhým by měl být návrat Lukáše "luko" Hrabčíka, který eSubu reprezentoval ještě před rokem.  

Nové jméno figuruje také v sestavě Entropiq Prague, kteří sice první zápas hrají až za pár dní, line-up je však zveřejněn už nyní. Šanci by měl dostat, minimálně dočasně, mladý hráč Lukáš "luke" Vánský, dosavadní hráč Entropiq Future.

Na oficiální oznámení změn v sestavách si stále musíme ovšem počkat. Některé z nich totiž mohou být "pouze" dočasné.

Zdroj úvodní fotografie: @CNC / Sazka eLEAGUE

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.