CS:GO

Vedení ECLOT oznámilo svoji CS:GO soupisku pro rok 2021

Vedení ECLOT oznámilo svoji CS:GO soupisku pro rok 2021
28. 2. 2021
  |  

Rebrand značky i dlouhé týdny očekávání, kdo zaplní místo v CS:GO sestavě organizace, která byla vždy mnohými podceňovaná, ale výsledky dokázala držet v konzistentní rovině.

Organizace ECLOT zažívá pod vedením Martina Novotného zajímavé období. Odchod dlouhodobé CS:GO sestavy, ze které míří například Vít "nbq" Pohlot do SAMPI, rebrand celé vizuální identity, boje v Hitpoint Masters LoL a nyní konečně také oznámení nového týmu v populární FPS střílečce.
 
Jedním z hlavních pilířů sestavy ECLOT v CS:GO bude bezpochyby velezkušený Dominik "Desty" Černý. Ten se stal pomyslným katem nadějí na zlato z MČR 2019 pro zmíněnou organizaci, když v barvách eXtatus na brněnském výstavišti šokoval domácí scénu vítězstvím.

Dalším zkušeným hráčem, který donedávna oblékal barvy eEriness, může se pyšnit vítězstvím z maďarského ICL nebo svými memy. Řeč nemůže být o nikom jiném, než mistrovi zbraně Negev, Matěji "stinx" Štorkovi.

FOTO: Infinity / Fury Esport
Stinx s pohárem z ICL
Podle vyjádření CEO organizace Martina Novotného dal dohromady sestavu Patrik "Lastík" Ptáček, v minulosti známý především ze svého angažmá v organizaci UNIVERSE. Také díky tomu uvidíme v barvých ECLOT Tomáše "Mix" Bílíka se kterým má Lastík společnou minulost právě ve zmíněné organizaci.

Posledním do party bude Lukáš "Majky" Měcháček, bývalý hráč mj. Dark Tigers, který v sobě chce probudit potenciál o němž se tak mluví.


Zajímavostí je, že jde letos již o několikátou sestavu, v níž uvidíme hráče pouze jedné národnosti a také tým, který, zatím, nepředstavil trenéra, což je ale na domácí scéně poměrně běžná věc, vzhledem k tomu, že do této role se moc lidí v tuzemsku neangažuje.

Aktuálně mohou fanoušci sledovat tým v rámci ESEA Open, kde to vypadá, že bez větších problémů poputují hráči do play-off.

Sestava ECLOT v CS:GO pro rok 2021:

  • Lukáš "Majky" Měcháček
  • Tomáš "Mix" Bílík
  • Patrik "Lastík" Ptáček
  • Matěj "stinx" Štorek
  • Dominik "desty" Černý
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.