CS:GO

Schyluje se k velkému návratu bývalého trenéra eXtatus? teCkoO po konci v REPUBLEAGUE promluvil

Schyluje se k velkému návratu bývalého trenéra eXtatus? teCkoO po konci v REPUBLEAGUE promluvil
25. 3. 2022
  |  

Bývalý slovenský hráč a trenér Tomáš "teCkoO" Koširer skončil před časem v projektu REPUBLEAGUE a rozhlíží se po nové výzvě. Kam by mohly vést jeho kroky?

Zkušený Tomáš "teCkoO" Koširer má za sebou mnoho úspěchů a také spoustu získaných zkušeností. Jako trenér vedl zejména eXtatus, s nimiž zažil jednu z nejlepších ér, kterou kdy tým na domácí scéně zažil.

Během své aktivní kariéry hráče vystřídal řadu týmů od BRUTE, přes Majestic Lions, Fraternitas až po VENI VIDI VICI. Právě poslední zmíněné působiště bylo vlastním projektem teCka. Manažerské zkušenosti tak také v mixu šestadvacetiletého Slováka nechybí.

Po konci hráčské a trenérské kariéry se rozhodl právě pro roli v projektu REPUBLEAGUE, tedy u slovenského pořadatele mezinárodní ligy, která letos zažije svoji 3. sezonu. V ní však již teCkoO podle svého vyjádření figurovat nebude. 

„Ola, už je to nejaký ten piatok čo nepracujem pre republeague. Po krátkej pauze a venovaniu sa len samému sebe rodine a blízkym som učinil rozhodnutie, že by som rád naďalej zotrval v esporte,“ konstatoval na svých sociálních sítích. 

Z vyjádření je jasné, že Tomáš "teCkoO" Koširer hledá další možnosti a výzvy, kterým by se mohl věnovat. Otázkou zůstává, zda se vrhne na dráhu trenéra, manažera nebo vezme jinou roli v esportu.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.