CS:GO
Partnerství

Sazka se stává generálním partnerem profesionálního herního týmu SINNERS

Sazka se stává generálním partnerem profesionálního herního týmu SINNERS
15. 8. 2021
  |  

Spojení tuzemských jedniček. I tak by se dalo popsat partnerství mezi největší loterijní společností v České republice a aktuálně nejlepším českým Counter-Strike týmem. Sazka tak do své profesionální esport stáje přidává silného hráče v podobě SINNERS, kteří patří mezi nejužší špičku světového žebříčku.

V neděli večer na speciálním streamu na oficiálním Twitch kanále týmu SINNERS bylo oznámeno partnerství mezi Sazka Esport a právě nejlepším domácím CS:GO týmem u nás. Společně celou spolupráci oznámili za Sazka Esport Viktor Pecha, Product & Business Development Manager a Vojtěch Pres, za vedení organizace pak nechyběl CEO Moritz Straube a Business Development Manager Milan Hýbl.



Spolupráce má za cíl pomoci SINNERS k získání dalších cenných trofejí převážně na mezinárodní scéně a společně se společností Sazka tak pokračovat v popularizaci a edukaci o esportu v České republice i díky vzájemné podpoře s tvorbou obsahu. Fanoušci obou subjektů se tak mohou těšit na videa ze zákulisí týmu, sestřihy a rozbory zápasů nebo třeba také soutěže.

Celý záznam oznámení spolupráce je k dispozici na Twitch kanále týmu SINNERS Esports:



Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport