CS:GO
League of Legends
HearthStone
FIFA

Sazka Esport hledá posily do content týmu! Přidáš se?

Sazka Esport hledá posily do content týmu! Přidáš se?
3. 8. 2021
  |  

Baví tě svět her a esportu? Víš o každém acu, hvězdném přestupu nebo třeba updatu ve hře jako první? Pojď se podílet na tvorbě contentu pro náš web. Je nám jedno, jakou hrou žiješ. Sazka Esport má prostor pro fanoušky všech titulů. A to i těch, které nejsou vyloženě esportové.

Pokud sleduješ gaming a nedělá ti problém napsat pár článků každý měsíc, máme pro tebe brigádu snů. A neboj, pokud ti psaní nejde, nemusíš hned zavírat prohlížeč. Zkusit to s námi můžeš třeba i jako video maker nebo grafik.

Mapovat všechno, co se v esportu šustne, je prakticky nonstop práce. Náš interní tým chce přidávat denně to nejčerstvější info a ideálně se zprávami z české scény přicházet jako první. Proto hledáme posily na pozici redaktorů pro web. Skvělý na týhle práci je to, že se dá dělat odkudkoliv. Nebudeme tě nutit chodit do kanceláře, dokonce nemusíš být ani z Prahy. Za oplátku ale budeme vyžadovat dodržení deadlinů ke článkům. Jejich téma si vybereš ty. Po schválení rozsahu si budeš sám moc říct, jestli budeš chtít psát o hře, konkrétním turnaji, přestupu nebo třeba spojíš svoje téma s lifestylem. Kreativitě se u nás meze fakt nekladou.

Líbí se ti představa redaktorské brigády? Pošli nám na mail esport@sazka.cz ukázkový text podle vlastního výběru společně se CV. Klidně se rozepiš i o tom, jakou hru máš nejradši nebo třeba o aktivitách, který děláš ve volném čase. Psaní o esportu se totiž snadno může protnout s hudbou, sportem nebo třeba módou. Potom bychom si zavolali nebo potkali osobně a domluvili se na případné spolupráci.  

Psaní ti nejde, ale chceš být součástí týmu?

Pokud ti psaní nikdy moc nešlo a s klávesnicí si zrovna netykáš, a i tak bys chtěl/a na tvorbě contentu spolupracovat, máme řešení. Na první dobrou nás napadá tvorba videoobsahu, pomoc se střihem videí nebo třeba přípravou grafiky pro naše IG stories. Možností, jak spolupracovat, bude ale určitě více. V případě zájmu pošli ukázku svojí práce na mail nespor@sazka.cz a něco určitě vymyslíme.

  • flexibilní brigáda
  • nadšený tým, co žije esportem
  • možnost podílet se na růstu největší československé esportové ligy
  • skvělé finanční ohodnocení
Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport