CS:GO

Sampi přejeli Entropiq a odnáší si bronz z Tipsport CS:GO Bratislava

Sampi přejeli Entropiq a odnáší si bronz z Tipsport CS:GO Bratislava
28. 5. 2023
  |  

Zápas o třetí místo Tipsport CS:GO Bratislava svedl proti sobě celky Sampi a Entropiq. Ačkoliv se očekával vyrovnaný souboj, opak byl pravdou. Sampi svého soupeře naprosto zničili a po výhře 2:0 slaví bronz.

Prvním nedělním zápasem Tipsport CS:GO Bratislava se stal duel o třetí místo, v němž se střetli poražení ze sobotních semifinálových duelů Sampi a Entropiq.

Sampi vs. Entropiq

Výsledek - 2:0
  • de_mirage | 16:4 (11:4)
  • de_inferno | 16:5 (11:4)
  • de_overpass

Na úvodní mapu, kterou se stala mirage, vkročili o poznání lépe hráči Sampi, kteří podávali na T straně velmi přesvědčivý výkon a po chvilce vedli 9:1. Entropiq se probrali až ke konci první poloviny a dokázali stáhnout vedení organizace Jakuba Jankta alespoň na 11:4. Po změně stran však opět začali na serveru panovat Sampi, kteří předvedli perfektní druhou polovinu, nepovolili Entropiqu ani jedno kolo a první mapu si připsali výsledkem 16:4.

Druhá mapa měla velmi podobný průběh. Sampi byli za T stranu velmi dominantní a první polovinu si připsali opět výsledkem 11:4. Po změně stran se vývoj utkání nezměnil, Entropiq se dostali k jedinému bodu a odnesli si porážku 16:5, celkově tak 2:0.

Obzvlášť dobrým výkonem se prezentoval v zápase Matúš "MATYS" Šimko, který svůj tým táhl kolo za kolem a připsal si celkem 46 killů.

Sampi si tak po dlouhé době připsali výhru v LAN prostředí a jsou rovnou odměněni bronzovými medailemi. Entropiq budou muset zkousnout hořkou porážku, která pro ně znamená čtvrtou příčku na turnaji.

Zdroj úvodní fotografie: Sampi

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.