CS:GO

Rok spolupráce Sazky a SINNERS. Desítky videí i krok od Majoru

Rok spolupráce Sazky a SINNERS. Desítky videí i krok od Majoru
15. 8. 2022
  |  

Spolupráce společnosti SAZKA a.s., respektive její divize Sazka Esport a přední české organizace SINNERS Esports slaví roční výročí. Co se za tu dobu stalo?

Společná práce na obsahu, edukaci Counter-Strike fanoušků i podpora rozvíjející se organizace, která za krátkou dobu působnosti patří k nejlepším u nás. Přesně před rokem začala Sazka (Esport) generální partnerství s organizací SINNERS Esports.

Součástí spolupráce je logicky také obsah. Samotná organizace nyní vytváří dvě pravidelné série videí, které můžete najít jak u SINNERS na YouTube kanále, tak také v rámci Sazka Esport platformy. 

 


První z nich jsou voicecomms - zábavný formát, který fanouškům přibližuje komunikaci uvnitř týmu při hře, tou druhou je pak edukativní série s názvem Sazka Esport Demo Review, kterou najdete v naší sekci Akademie a Sebastian "beastik" Daňo v jednotlivých dílech vysvětluje různé herní situace a chování v nich. 

Zároveň vznikla také celá řada exkluzivních rozhovorů, která štáb Sazka Esport pod vedením moderátora a content creatora Ondřeje "Lelek" Kvardy vytvářel. Těmi nejsledovanějšími jsou rozhovory po příchodu Davida "forsyy" Bílého a Patrika "Zero" Žúdela, na řadu se dostal ale také TrackMania jezdec Kappa nebo krátké rozhovory hráčů z rumunské PGL akce.

 


Spolupráce na tvorbě obsahu se však týkala také dalších věcí a produktů, jako když například SHOCK tvořil Sazka Fantasy sestavu pro jedno kolo Sazka eLEAGUE. Kompletní videa z produkce Sazka Esport s hráči SINNERS naleznete na našem YouTube kanále.

Sazka Esport se také stal partnerem česko-slovenského vysílání PGL Major RMR & Major a společně s námi jste tak mohli sledovat cestu SINNERS až do decider zápasu o postup na samotnou legendární akci. Jen kousíček dělil české hráče od historického úspěchu, ten však bohužel nepřišel. Přesto všechno jsme pro SINNERS připravili překvapení, které jsme jim pustili po příletu na letišti v Praze. 

Nezbývá, než se těšit na další měsíce, které opět přinesou celou řadu společných aktivit, projektů a videí! Zároveň držíme palce a fandíme SINNERS i v cestě za snem, kterým je postup na CS:GO Major. Kvalifikace totiž startují (symbolicky) už dnes.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.