CS:GO

Road to MČR: V Bratislavě postupují Apeks a SINNERS, naopak končí Entropiq Prague a BP5

Road to MČR: V Bratislavě postupují Apeks a SINNERS, naopak končí Entropiq Prague a BP5
1. 4. 2022
  |  

První dva dny bratislavského turnaje Tipsport Road to MČR nabídly zajímavé souboje, ze kterých vykrystalizovali úvodní postupující do semifinále a také první vyřazení. V play-off nebudou chybět Apeks a SINNERS, končí naopak Entropiq Prague a Budapest Five.

Favorité obou skupin svoji roli splnili takřka bez zaváhání. Apeks přišli o mapu pouze ve Winners Match s ENTERPRISE, SINNERS v BO1 zdolali eSubu a následně si 2:0 poradili se Sampi. Dále tak program spěje k potenciálnímu finále, ve kterém by se na server proti sobě před bratislavským publikem postavily právě dva celky z první světové třicítky.

Jedny z nejzajímavějších soubojů se pochopitelně dnes rýsují v rámci rozhodujících (decider) zápasů, kdy proti sobě na jedné straně nastoupí ENTERPRISE a Dynamo Eclot, na té druhé budou stát Sampi a eSuba. Vítěz prvního duelu míří v semifinále na českou jedničku, ze druhého pak na mezinárodní celek.

Páteční program:

  • 14:30 | Sampi vs. eSuba
  • 18:00 | ENTERPRISE vs. Dynamo Eclot

Zklamaní odjíždí z Bratislavy hráči Entropiq Prague a Budapest Five. Ani v jednom případě tým nezískal jedinou mapu a loučí se tak více méně s prázdnou.

Zdroj úvodní fotografie: Sociální sítě @SINNERS_esports

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport