CS:GO

Road to MČR: Bratislava aneb boj o milion startuje. Uspějí Apeks nebo dojde k překvapení?

Road to MČR: Bratislava aneb boj o milion startuje. Uspějí Apeks nebo dojde k překvapení?
30. 3. 2022
  |  

V Bratislavě už dnes startuje Tipsport Road to MČR Bratislava. Turnaj, který nabídne konfrontaci dvou zahraničních týmů se 6 tuzemských. Uspějí Apeks se STYKEM před domácím publikem?

eSuba, Entropiq Prague nebo SINNERS a Apeks. Osmička týmů nastoupí už dnes, respektive zítra, v Bratislavě, kde dojde na boj o milion korun a také offline konfrontaci domácích a zahraničních týmů.

První dny budou ve znamení zejména skupinových bojů. Právě základní část, která je rozdělena na dvě skupiny, se bude hrát GSL formátem a dva nejlepší zamíří do play-off.  Vyřazovací část nabídne už boje před bratislavským publikem. Místem konání akce je NTC Arena, která v minulosti hostila tenisové či kulturní akce. 

Do skupiny A nastoupí Apeks, ENTERPRISE Esports, Entropiq Prague a Dynamo Eclot. Zde bude boj o dvě místa v play-off opravdu našlapaný a významně mohou týmy nasměrovat už úvodní BO1 duely. 

Skupina B, která se hraje ve čtvrtek, nabídne zápasy mezi SINNERS, eSubou, Budapest Five a Sampi. Favoritem na postup z 1. místa jsou SINNERS, boj o 2. posupovou příčku může být však velmi napínavý.  

Oba úvodní dny startuje program od 14:30. 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.