League of Legends

Riot Games si k premiéře seriálu Arcane připravili v Praze unikátní show a soutěž

Riot Games si k premiéře seriálu Arcane připravili v Praze unikátní show a soutěž
5. 11. 2021
  |  

Nedaleko pražské O2 arény vzniklo něco unikátního. Hrdinka seriálu Arcane a postava ze hry League of Legends Jinx se ocitla na fasádě jedné z budov! Co to vůbec znamená?

Riot Games si v Česku a na Slovensku pod záštitou svých sociálních sítí League of Legends CZ/SK připravili unikátní soutěž k premiéře seriálu Arcane, který již brzy pozná světlo světa na platformě Netflix.

Pravidla a jednotlivé questy unikátní soutěže se můžete dočíst zde. Výzvy a soutěže probíhají a jsou postupně zveřejňovány na oficiálním facebookovém a instagramovém profilu League of Legends. Čím více úkolů soutěžící splní, tím větší šanci na výhru budou mít při závěrečném losování. 
Noční pohled na grafiku zdi v Praze | Zdroj: Riot Games / TZ
Ti nejlepší soutěžící si kromě cen odnesou také vstupenky na speciální párty k premiéře seriálu. Kromě 25 pozvánek se bude losovat také:

  • 1x unikátní artefakt ze světa Arcane
  • 10x Arcane hoodie
  • 250x in-game Hextech Chest + Key

Premiéra seriálu je v plánu 7. listopadu ve 3 hodiny ráno středoevropského času na platformě Netflix. Streameři navíc úvodní epizodu mohou sledovat živě před svými diváky na Twitch kanálech.

Dlouho nebyl okolo seriálu nebo kolaborací mezi subjekty takový boom, jako nyní. Riot Games před pár hodiny oznámil totiž spolupráci také s Epic Games a Fortine, v němž se právě Jinx také objeví a mnoho dalšího.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.