CS:GO

REPUBLEAGUE dnes nabídne třaskavý souboj SINNERS a Sampi

REPUBLEAGUE dnes nabídne třaskavý souboj SINNERS a Sampi
26. 5. 2022
  |  

První sled zápasů uzavřené kvalifikace třetí sezony REPUBLEAGUE je téměř minulostí a los přisoudil jeden z nejzajímavějších zápasů až na samotný konec úvodních soubojů. Česká jednička SINNERS se totiž od 19:00 postaví nové sestavě Sampi. Dlouho očekávaný duel proběhne v tradiční BO3 sérii a bude na co koukat!

Od 16:00 dnes na server naběhne smooya se svým celkem Into the Breach, kteří vyzvou brazilskou sestavu Case. Pro fanoušky CZ/SK scény se však bude odehrávat ústřední duel až o tři hodiny později. Hříšníci v 19:00 vyzvou GuardiaNovu pětici pod záštitou organizace Sampi. 

Vůbec poslední souboj těchto organizací proběhl na sklonku března, kdy však sestava kolem Martina "zur1s" Slámy, který čerstvě přestoupil pod křídla eSuby, nestačila v BO3 formátu na svého soka poměrem 0:2. Teď ke ale situace jiná. Sampi se rozhodli nabídnout angažmá nové sestavě vedenou Ladislavem "GuardiaN" Kovácsem a právě tato pětice se dnes se SINNERS utká.

Bude to opravdu banger, nebo uvidíme jednostranný zápas? I Zdroj: Facebook @teamsampi
Michal "Mishek" Kabele při odtajnění nového lineupu Sampi prohlásil, že se jedná o konkurenci pro českou jedničku. Dostojí GuardiaN a spol. těmto prohlášením, nebo budeme svědky jednoznačné jízdy sehraného pětilístku  SINNERS? Odpověď najdete i v česko-slovenském vysílání, které po boku s anglickou verzí REPUBLEAGUE poskytují. 

SINNERS se v tomto zápase rozhodně mohou opřít o velké množství odehraných zápasů, týmovou zkušenost a mnoho dalších faktorů. V řadách Sampi ale stojí MATYS se Savanou, kteří v posledních měsících na tuzemské scéně dokazovali své fantastické parametry a rozhodně mohou favorizované SINNERS přetlačit. Do karet Sampi však rozhodně nehraje nedávné působení v kvalifikaci na ESL Challenger Valencia 2022, kde se hvězdná sestava loučila se soutěží hned ve druhém kole. 

Bude tak zajímavé sledovat, jak celé střetnutí vyvrcholí. Navíc se dost možná bude jednat o jeden z posledních zápasů Adama "NEOFRAG" Zouhara pod hlavičkou liberecké organizace. Bude to tedy pro tohoto Hříšníka honosné rozloučení se svým dvouletým působištěm, nebo vyhraje mladá parta kolem slovenské legendy?

Zdroj úvodního obrázku: Facebook @REPUBLEAGUE
 
Author photo
Jakub "Koty" Kotajny Student žurnalistiky na FSV UK, který se vydal na dráhu tuzemského Counter-Strike komentátora a redaktora.