CS:GO
League of Legends
FIFA

Red Bull Ultimátní Hráč poznal staronového vítěze. Třetí titul získal hráč Škuty

Red Bull Ultimátní Hráč poznal staronového vítěze. Třetí titul získal hráč Škuty
4. 4. 2021
  |  

Do třetice všeho dobrého, zlatý hattrick. I tím se může pyšnit Jiří "Škuty" Škuthan, který po několika leté pauze opět ovládl akci Red Bull Ultimátní Hráč.

RedBull Ultimátní Hráč aneb soutěž všestrannosti a nadání ve více než jedné hře. Ten nejlepší hráč musí ze stovek přihlášených dokázat, že herní skill ovládá v několik titulech. Letos tomu nebylo jinak. Do třetice všeho dobrého a zlatý hattrick si připsal Jiří "Škuty" Škuthan.

Společnost Red Bull i letos, byť v online podobě, přinesla další ročník populární herní akce Red Bull Ultimátní Hráč, která má ukázat talentované hráčky a hráče, kteří zvládají kralovat v několika herních titulech najednou. Letos se soupeřilo v League of Legends, FIFĚ, CS:GO, Clash Royale a nově také Bike Unchained 2.
Právě poslední dvě jmenované hry perfektně sedli v grandfinále Jiřímu "Škuty" Škuthanovi, který v nich kraloval dostal se v pomyslné BO5 sérii do vedení 2:0, soupeř s přezdívkou Muttenzi se sice snažil v následném FIFA zápase vzdorovat a přiblížit se pomyslnému comebacku, ovšem marně. Na LoL a CS:GO již nemuselo dojít a Škutyho letošní výhra totiž byla jeho celkově třetí v historii. Výsledné skóre finále tedy bylo 3:0 na dílčí hry.

Jako vítěz akce se může těšit na výlet na rakouský Red Bull Ring (závodní okruh Formule 1), zásobu energie a konzoli PS5.

Zdroj úvodní fotografie: Red Bull Ultimátní Hráč (redbull.com)
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.