HearthStone

Reakce INAE po losu MČR v HS: Konfrontace s republikovou špičkou i grandmasterem Jarlou

Reakce INAE po losu MČR v HS: Konfrontace s republikovou špičkou i grandmasterem Jarlou
3. 11. 2021
  |  

V úterý večer vylosovali budoucí komentátoři Vodafone MČR v Hearthstone úvodní skupiny. Požádali jsme hráči Sazka.INAE o bezprostřední reakci na jejich soupeře.

Za organizaci Sazka.INAEQUALIS bude na nadcházejícím MČR hrát duo Dominik "majsssster" Furka  a Dominik "Eichii" Eichenberger.



"Som spokojený zo skupinou aj keď hneď v prvom kole budem čeliť proti najsilnejšiemu súperovi a to je Jarla the český grandmaster, tak bude to tažký boj," reagoval po losu úvodní skupiny Dominik "majsssster" Furka, pro kterého jde o první vrcholovou akci s titulem MČR
Inak sa teším na moje prvé MČR
majsssster
Druhým zástupcem nejpočetnější domácí organizace je Dominik "Eichii" Eichenberger, který nemá tolik mezinárodních zkušeností jako jeho týmový kolega, o to větší chuť do tréninku dal:

"Nemám radost, protože norwis byl jediný člověk mimo INAE, který byl ochoten se mnou spolupracovat na tvorbě lineupu a nějakým tom testingu. Hraju proti republikové špičce, ale není tu nikdo, koho bych ještě neporazil, takže snad to klapne."

Vodafone MČR v Hearthstone startuje už tento víkend. Ti nejlepší si rozdělí 30 000 korun, takže o motivaci není nouze. Dost možná navíc půjde o poslední akci tohoto typu v karetní hře. Kompletní informační servis najdete v samostatném článku.

Podobě úvodních skupin Vodafone MČR v HS | Zdroj: Facebook @Mistrovství ČR v počítačových hrách
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.