League of Legends

Random kraluje Španělsku, Sajatorova Barca se trápí

Random kraluje Španělsku, Sajatorova Barca se trápí
26. 1. 2024
  |  

Nejvyšší španělská soutěž LVP českým fanouškům po úvodních čtyřech kolech přináší zcela rozporuplné pocity. Zatímco jeden z českých midařů v soutěži nenašel přemožitele, druhý se s týmem trápí na posledním místě.

Randoma s Movistar Koi ve druhém týdnu Superligy čekal z pohledu losu jednodušší program, proti Rebels Gaming i proti UCAM totiž byla akademie LEC celku v pozici jasného favorita. V obou zápasech ji také MRS dokázali potvrdit. 

Randoma navíc může těšit, že ve třech případech získal cenu MVP a s LeBronem a Jackspektrou vede tuto individuální statistiku.

Tabulka španělské ligy LVP Superliga po dvou odehraných týdnech | Zdroj: Leaguepedia

Na druhém pólu tabulky v současnosti svítí logo známé každému fotbalovému fanouškovi. Barca se Sajatorem ještě nedokázala zvítězit a zažívá nejhorší vstup do LVP v historii. Proti Ramboot ani GIANTX PRIDE výhra nepřišla a čelo tabulky se začíná vzdalovat.

Dál se dle očekávání daří také Los Heretics, střed hrají Guasones a Case esports. Ve třetím kole Barca bude mít šanci na reparát právě proti Guasones, v šestém zápase se pokusí překvapit Heretics. Movistar vyzve 3-1 Ramboot a 1-3 GIANTX PRIDE.



Zdroj úvodní fotografie: Movistar Koi

Author photo
David Vogel Komentátor, analytik a B+ tier ukulele hráč