CS:GO

QuietusDay lanpárty je tady! Blogg1s a eLiVe v jednom týmu, nechybí ani SHOCK ze SINNERS

QuietusDay lanpárty je tady! Blogg1s a eLiVe v jednom týmu, nechybí ani SHOCK ze SINNERS
28. 7. 2021
  |  

Populární byoc lan akce QuietusDay odstartuje ve Starém Městě u Uherského Hradiště už v pátek večer. Na další ročník tradičního turnaje se sjede řada zajímavých jmen domácí scény.

Od pátku do neděle si domácí scéna může "odfrknout" v rámci komunitní akce, kvůli které sjíždí desítky lidí z CS:GO komunity do Starého Města u Uherského Hradiště. Zábava, potkávání se s ostatními, ale také zdravá rivalita v zápasech v rámci turnaje.

Když už jsme u rivality, ta mezi dvojicí Dominik "Blogg1s" Janita a Erik "the eLiVa" Sith v posledních měsících dostávala zajímavé obrysy. Nyní se ale oba hráči setkávají v jednom týmu s názvem abuSers, kde jim spoluhráči budou dělat Tomáš "benq1" Masaryk, současný spoluhráč Martin "Pechyn" Pechoušek a další z návratů zažije bývalý slovenský reprezentant eSuby Ľuboš "HenkkyG" Ilko.
eSuba zažije také nástup své akademie v podobě eSuba Youngsters, která se pokusí překvapit ostatní celky.

Mezi účastníky nechybí ani tým Value Skins v čele s Romanem "blade" Pilným a Karlem "Fredi" Královcem, bývalým reprezentantem BRUTE, v sestavě celku "Brambory" uvidíme další reprezentanty domácí scény jako Lukáš "luko" Hrabčíka a zástupce SINNERS Maxe "SHOCK" Kvapila.

Komentátory celé akce bude známá dvojice Ondřej "Lelek" Kvarda a Marek "Shadye" Hovanec, které jako observer doplní Matěj "Pumba" Verner. Více informací o samotné akce jsou k dispozici přímo na webu quietus-day.com.



Zdroj úvodní fotografie: @QuietusDay Lanpárty
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.